Vacanta in Cipru Octombrie 2018 de la 116€/p (zbor + 5 nopti cazare)

O vacanta in Cipru Octombrie 2018 este recomandarea mea pentru astazi. Aceasta frumoasa insula din Marea Mediterana iti va oferi o vacanta perfecta pentru aceasta toamna.

Vor fi 5 nopti de cazare, iar plecarea va fi din orasul Bucuresti. Timp suficient ca sa descoperi farmecul acestei tari insulare.

Ce vom putea face intr-o vacanta in Cipru Octombrie 2018?

O aventura printre numeroasele vestigii istorice ale insulei este demna de fiecare calator prin Cipru. Descoperiti farmecul capitalei, orasul Nicosia. Aici veti gasi doua comunitati care locuiesc impreuna, grecii si turcii.

Larnaca este cea mai cunoscuta si importanta statiune. O vacanta in Cipru Octombrie 2018 va poate duce spre lacul cu apa sarata si cu frumoasele pasari rare flamingo.

Nu uitati nici de situl Palaepaphos si Paphos unde gasiti si mormintele regilor. Vestigiile arheologice de la Choirokoitia, picturile murale din Troodos.

Cum ne mai putem ocupa timpul liber?

Sunt multe obiective turistice spre care ne putem de asemenea indrepta. O vacanta in Cipru Octombrie 2018 trebuie sa va duca si spre orasul Limassol , care este al doilea ca si marime.

Frumusetea satului Omodos, importanta Castelului Sfantul Ilarion si a castelului Kolossi, dar si cea a casei lui Dionis.

Nu uita ca in octombrie inca poti face plaja in Cipru, asa ca rasfata-te pe una din numeroasele plaje extrem de frumoase.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 116€ / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Paphos | 20 – 25 Octombrie 2018 (dus intors):vacanta in cipru octombrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare cazare Cipru – Varianta 1 | 20 – 25 Octombrie 2018 (5 nopti):vacanta in cipru octombrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Cipru – Varianta 2 | 20 – 25 Octombrie 2018 (5 nopti):vacanta in cipru octombrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Cipru – Varianta 3 | 20 – 25 Octombrie 2018 (5 nopti):vacanta in cipru octombrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close