City Break in Berlin (Septembrie 2018) incepand cu 80€/persoana (zbor + 2 nopti cazare)

Este in topul celor mai cautate capitale europene si un oras indragit de milioane de persoane. Astazi Calatorila iti recomanda sa iei in considerare un city break in Berlin septembrie 2018.

Berlinul nu este un oras pe care-l vei uita cu usurinta. Trecutul istoric glorios isi face simtita prezenta la fiecare pas.

Vei avea nevoie de multe saptamani ca sa faci cunostinta cu intregul oras. Cu toate astea, incerc sa sintetizez ce ar trebui neaparat sa vizitezi.

Obiective turistice care nu trebuie omise daca ai ales deja un city break in Berlin septembrie 2018

Incearca sa ajungi la faimoasa Poarta Brandenburger Tor si la Palatul Charlottenburg. Apoi cauta ce a mai ramas din Zidul Berlinului si pierde-ti pasii prin Memorialul Holocaustului.

Checkpoint Charlie marca granita dintre Berlinul estic si cel vestic, era partea americana. Ar trebui sa ajungi si la Reichstag si la Catedrala, pentru a te bucura de o experienta completa in al tau city break in Berlin septembrie 2018.

Sunt multe obiective turistice importante. Cladiri istorice, monumente. Este greu sa le vizitezi pe toate in doar cateva zile.

Cu toate astea voi incerca sa le enumar, poate reusesti sa-ti gestionezi foarte bine timpul. Cauta Palatul Belvedere, Berliner Dom, Fantana lui Neptun, Primaria Rosie, Muzeul Evreiesc, Muzeul Pergamom, Muzeul Altes, Muzeul Neues.

Ce mai poti face in aceasta capitala europeana?

Sunt foarte multe muzee tematice, iar Muzeul Trabi, cel al trabantului, este unul care-ti poate starni admiratia.

Pentru ca iti doresti un city break in Berlin septembrie 2018 cat mai frumos, iti recomand sa te si relaxezi.

Pentru asta trebuie sa ajungi la Garten der Welt (Gradinile lumii), lacurile Muggelsee si Wannsee si la Gradinile zoologice Zoologischer Garten si Tierpark. Cea mai veche si cea mai mare de pe continentul nostru.

Completeaza-ti vacanta cu o urcare in Turnul Televiziunii, cea mai inalta cladire din oras. Care este si simbolul Berlinului. Si bea multa bere, doar suntem in capitala Germaniei.

Detalii:

  • Durata: 2 nopti
  • Perioada: 22 – 24 Septembrie 2018
  • Zbor: Bucuresti – Berlin40 €/persoana – dus intors – Operat de RyanAir
  • Cazare Varianta 1 : Kolo 7740 €/persoana | 2 nopti | Operat de Booking
  • Cazare Varianta 2 : Hotel B1 49 €/persoana | 2 nopti | Operat de Booking

Total = 80 euro / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Berlin | 22 – 24 Septembrie 2018 (dus intors):city break in berlin septembrie 2018 zbor

Rezervare cazare Berlin – Varianta 1 | 22 – 24 Septembrie 2018 (2 nopti):city break in berlin septembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Berlin – Varianta 2 | 22 – 24 Septembrie 2018 (2 nopti):city break in berlin septembrie 2018 cazare 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.