City Break in Atena in Iulie la 89€/p(zbor + 3 nopti cazare)

Alegand un city break in Atena in iulie descoperi ca vara poate insemna mai mult decat apa si soare. Descoperi frumusetea istorica, culturala, a unui oras locuit inca din cele mai vechi timpuri.

Vei putea alege sa vizitezi doar ce-ti doresti si sa faci doar ceea ce-ti place. Diversitate, frumusete, unicitate, sunt cuvinte care descriu perfect leaganul civilizatiei.

Ce poti face intr-un city break in Atena in iulie?

Poti incepe cu vizitarea unor obiective turistice care-ti vor prezenta un trecut istoric foarte important pentru formarea noastra.

Incepe cu Acropole, locul in care vei descoperi Templul zeitei Atena („casa” zeitei intelepciunii), Templul lui Poseidon, Pantheonul.

Sunt multe muzee si cladiri istorice foarte importante. Daca ai ales un city break in Atena in iulie trebuie sa stii din timp ce iti doresti sa vizitezi, ca sa iti poti planifica bine timpul.

Iti voi mai enumera cateva obiective importante, ca sa stii din ce ar trebui sa alegi. Templul lui Zeus, Arcul lui Hadrian, Palatul Parlamentului, Teatrul lui Dionysos, Panathenaic.

Alte aspecte importante ale calatoriei tale

Nu uita de frumoasa Gradina Nationala, daca iubesti animalele si pasarile.

Fiind in plin sezon estival, un city break in Atena in iulie trebuie sa insemne si relaxare. Alege o plaja si bucura-te de soare si apa, atat cat iti doresti.

Stii ca vei manca pe saturate, pentru ca in Grecia se gateste pentru toate gusturile. Relaxeaza-te la o taverna ascultand muzica atat de expresiva si consumand bucate traditionale sanatoase si gustoase.

Nu vei avea timp sa te plictisesti. Probabil nu vei avea timp sa vizitezi tot ce iti doreai. Nu-ti fa griji, vor fi multe alte ocazii sa mai ajungi in Atena. Fii doar atent la ponturile pe care Calatorila le gaseste!

Detalii:

Total = 89 euro / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Atena | 2 – 5 Iulie 2018 (dus intors):city break in atena in iulie zbor

Rezervare cazare Atena – Varianta 1 | 2 – 5 Iulie 2018 (3 nopti):city break in atena in iulie cazare 1

Rezervare cazare Atena – Varianta 2 | 2 – 5 Iulie 2018 (3 nopti):city break in atena in iulie cazare 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.