City Break in Atena in Noiembrie 2018 de la 56€/p (zbor + 3 nopti cazare)

Sunt multe escapade in afara tarii care ne vor reincarca bateriile. Pentru astazi sugestia mea este de un city break in Atena in Noiembrie 2018.

Ajuns in „leaganul civilizatiei”, asa cum mai este cunoscuta capitala Greciei, realizezi cat de multe s-au intamplat doar in acesat oras.

Ce vom putea face intr-un city break in Atena in Noiembrie 2018?

Cu siguranta pentru acest oras nu sunt suficiente doar cateva zile. Farmecul si numeroasele obiective turistice importante au nevoie chiar si de saptamani pentru a fi descoperite in totalitate.

Iti recomand sa faci un tur rapid spre cele mai importante. Sau cele pe care iti doresti sa le vezi.

Intr-un city break in Atena in Noiembrie 2018 poti incepe cu o vizita spre Templul Zeitei Atena (de unde si numele orasului). Pantheonul si Templul lui Poseidon, sunt obiective pe care le gasim tot la Acropole.

Iar lista nu se termina aici. Merita vazul si Palatul Parlamentului, Teatrul lui Dionysos, Agora Antica, Templul lui Zeus, Arcul lui Hadrian.

Ce vom mai putea face?

Vizitarea cartierului Plaka, a pietelor Monastiraki si Syntagma. Farmecul coloratei stradute Pittaki, tavernele si muzica traditionala.

Un city break in Atena in Noiembrie 2018 ar putea sa insemne si vizitarea stadionului construit doar din marmura,Panathenaic. Dupa cum bine stim, in Atena au „luat nastere” Jocurile Olimpice.

Va fi destul de greu sa alegi doar cateva obiective, din „marea” care-ti va sta la picioare. Nu te intrista, ai timp suficient sa descoperi intr-o aventura ulterioara farmecul acestui oras.

Bucura-te de fiecare experienta in parte.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 56 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Atena | 12 – 15 Noiembrie 2018 (dus intors):city break in atena in noiembrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare cazare Atena – Varianta 1 | 12 – 15 Noiembrie 2018 (3 nopti):city break in atena in noiembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Atena – Varianta 2 | 12 – 15 Noiembrie 2018 (3 nopti):city break in atena in noiembrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Atena – Varianta 3 | 12 – 15 Noiembrie 2018 (3 nopti):city break in atena in noiembrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.