City Break in Berlin de 1 Mai la 159€/p (zbor + cazare)

Capitala Germaniei este una din cele mai mari din Europa. V-am oferit un motiv suficient de bun pentru a alege un city break in Berlin de 1 Mai?!

Ajuns aici vei descoperi o capitala moderna, a carei trecut istoric tumultos ii confera un farmec aparte. De multe ori in drumul tau te vei opri sa admiri o parte importanta din trecutul istoric al lumii.

Ce trebuie sa vizitezi neaparat intr-un city break in Berlin de 1 Mai?

Nu rata cele mai importante obiective istorice. Palatul Charlottenburg, Poarta Brandenburger Tor, ramasitele din Zidul Berlinului, Catedrala, Reichstag.

Memorialul Holocaustului, Palatul Belvedere, monumentul Siegessaule, Primaria Rosie, Marienkirche. Berliner Dom, Fantana lui Neptun, Checkpoint Charlie – granita dintre Berlinul de Est si cel de Vest (clar partea Americana).

Un city break in Berlin de 1 Mai complet trebuie sa te duca si spre cele mai importante muzee. Alege Muzeul Pergamom, Altes, Alte Nationalgalerie, Bode, Neues, Etnologic, Evreiesc, de Istorie, de Stiinte ale Naturii, Trabi – muzeul trabantului.

Ce mai poti vizita in Berlin?

Podul Oberbaum, lacurile Wannsee si Muggelsee si strandurile de langa raul care traverseaza orasul, Spree. Gradinile lumii sau Garten der Welt amenajate in diferite stiluri: chinezesc, japonez, corean.

Aventureaza-te si spre gradinile zoologice: Zoologischer Garten (cea mai veche din Europa) si Tierpark (cea mai mare din Europa).

Sa mergi intr-un city break in Berlin de 1 Mai si sa nu urci tocmai in simbolul orasului, este pacat. Viziteaza Turnul Televiziunii sau Fernsehturm care e si cea mai inalta cladire din oras – in sfera rotitoare aveti o priveliste de 360 grade deasupra orasului – aici este un restaurant si un bar.

Pentru a te bucura din plin de tot ce-ti ofera Berlinul, alege si tururile orasului. Gusta din viata de noapte (nu uita ca prostitutia este legala aici), dar si din berea si celebrele gradini cu bere sau Biergarten.

Plecare din Bucuresti:

Total = 159 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Berlin | 30 Aprilie – 3 Mai (dus intors):city break in berlin

Rezervare cazare Berlin – Varianta 1 | 30 Aprilie – 3 Mai (3 nopti):cazare berlin varianta 1

Rezervare cazare Berlin – Varianta 2 | 30 Aprilie – 3 Mai (3 nopti):cazare berlin varianta 2

 

Plecare din Cluj-Napoca:

Total = 158 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Cluj-Napoca – Berlin | 29 Aprilie – 2 Mai (dus intors):zbor cluj-napoca berlin

Rezervare cazare Berlin – Varianta 1 | 29 Aprilie – 2 Mai (3 nopti):cazare berlin varianta 1

Rezervare cazare Berlin – Varianta 2 | 29 Aprilie – 2 Mai (3 nopti):cazare berlin varianta 4

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close