City Break in Berlin in Noiembrie 2018 de la 64€/p (zbor + 2 nopti cazare)

Astazi recomandarea mea este pentru un city break in Berlin in Noiembrie 2018. Un oras care iti poate oferi doza necesara de diversitate pentru aceasta toamna.

Daca ii acorzi o sansa si treci peste orice idee preconceputa, poate fi una din cele mai frumoase vacante de anul acesta.

Ce vom putea face intr-un city break in Berlin in Noiembrie 2018?

Este unul din cele mai importante orase din Europa si din intreaga lume. Cu siguranta Berlinul are suficiente obiective turistice care ne vor surprinde.

Avand timpul limitat, daca sunteti pentru prima data in capitala Germaniei, ar fi bine sa va faceti o lista cu ce doriti sa vizitati.

Sugestia mea pentru un city break in Berlin in Noiembrie 2018 este sa optati pentru cele mai faimoase obiective. In rest, bucurati-va de spiritul locului, de mancare si bere.

Poarta Brandenburger Tor, ramasitele din zidul Berlinului, Palatul Charlottenburg, Reichstag. Sunt o parte din cele mai importante obiective.

Merita sa ajungeti si la …

Nu uitati de Memorialul Holocaustului, Checkpoint Charlie, Primaria Rosie, Berliner Dom sau Turnul Televiziunii. Locatii spre care iti poti indrepta de asemenea atentia.

Intr-un city break in Berlin in Noiembrie 2018 putem sa mergem la muzee, in cazul in care suntem pasionati. Sau putem sa ne pierdem prin numeroasele parcuri si gradini unice.

Sunt si doua gradini zoologice care merita atentia noastra pentru ca una este cea mai veche, iar cealalta cea mai mare de pe continentul european.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 64 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Berlin | 15 – 17 Noiembrie 2018 (dus intors):city break in berlin in noiembrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare cazare Berlin – Varianta 1 | 15 – 17 Noiembrie 2018 (2 nopti):city break in berlin in noiembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Berlin – Varianta 2 | 15 – 17 Noiembrie 2018 (2 nopti):city break in berlin in noiembrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Berlin – Varianta 3 | 15 – 17 Noiembrie 2018 (2 nopti):city break in berlin in noiembrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.