City Break in Eilat in Ianuarie 2019 de la 102€/p (zbor + 3 nopti cazare)

Este cea mai cunoscuta statiune din Israel, motiv pentru care merita sa alegem un city break in Eilat in Ianuarie 2019.

Pozitionat tocmai in sudul tarii, cu iesire la Marea Rosie, acest orasel atrage numerosi turisti tot timpul anului. Temperaturile placute din timpul iernii si apropierea de tara noastra il transforma in escapada perfecta in zilele reci.

In Eilat poti face aproape tot ce iti doresti. De la a inota cu delfinii si pana la a practica snorkeling pe plaja Coral.

Te poti chiar si aventura prin desert cu faimoasa camila. Cu siguranta apropierea desertului de mare si peisajele interesante create te vor impresiona.

In acest city break in Eilat in Ianuarie 2019 poti merge la observatorul Marina Park, care e un complex marin. Nu rata nici The International Birding and Research Center, de unde poti admira pasarile.

In apropierea orasului gasesti parcul natural Timna Park si stancile milenare. Oraselul Mitzpe Ramon din desert e ideal pentru cei pasionati de drumetii si sporturi extreme (aici gasim un fel de Marele Canion).

Alege sa intelegi cum e sa traiesti intr-un kibutz: o comunitate de tip sat in care toata lumea munceste si traieste la fel, sunt egali.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.