City Break in Florenta in Ianuarie 2019 de la 143€/p (zbor + 3 nopti cazare)

Doar cand te gandesti la un city break in Florenta in Ianuarie 2019 parca iti vine dorul de o escapada, nu-i asa?

Este capitala regiunii italiene Toscana si este un oras care abunda in nume sonore din domeniul artei. Michelangelo, Donatello, Rafael, sunt doar cateva nume pe care le putem mentiona.

Un oras de-o frumusete rara

Florenta este un oras aparte, pe care il recomand ori de cate ori am ocazia. Centrul istoric este inscris in patrimoniul Unesco datorita cladirilor istorice. Merita sa va plimbati pe acolo.

Domul este cea mai importanta cladire, fiind si simbolul Florentei. De un farmec aparte este si Baptiseriul San Giovanni, care este si cea mai veche cladire din oras.

Un city break in Florenta in Ianuarie 2019 trebuie sa te duca si spre cupola Brunelleschi, Ponte Vecchio, Palatul Pitti sau Galeria Academiei si Galeria degli Uffizi.

Ce mai poti vizita odata ajuns aici?

Sunt foarte multe obiective turistice spre care te sfatuiesc sa-ti indrepti pasii. Basilica di San Lorenzo, Basilica di Santa Croce, Pietele Centrala si Santa Maria Novella, Gradinile Boboli.

Orice alegi sa faci, fie sa vizitezi, fie sa te relaxezi, cu siguranta va fi pe gustul tau.

Strada Tornabuoni, Palatul Strozzi, cartierul vechi Borgo, incearca sa nu ratezi nici aceste zone in acest city break in Florenta in Ianuarie 2019. Era sa uit de raul Arno si de farmecul drumului Via Chiantigiana.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti:

Total = 143 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Florenta | 27 – 30 Ianuarie 2019 (dus intors):city break in florenta in ianuarie 2019 zbor bucuresti

Rezervare cazare Florenta – Varianta 1 | 27 – 30 Ianuarie 2019 (3 nopti):city break in florenta in ianuarie 2019 cazare 1

Rezervare cazare Florenta – Varianta 2 | 27 – 30 Ianuarie 2019 (3 nopti):city break in florenta in ianuarie 2019 cazare 2

Rezervare cazare Florenta – Varianta 3 | 27 – 30 Ianuarie 2019 (3 nopti):city break in florenta in ianuarie 2019 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.