City Break in Kutaisi Georgia la 75€/p(zbor + cazare)

Nu departe de tara noastra te poti delecta intr-un frumos city break in Kutaisi Georgia. Ajuns aici descoperi numeroase obiective turistice care ne “povestesc” despre un trecut istoric mai putin cunoscut de noi.

Kutaisi este capitala legislativa a Georgiei, al treilea oras ca si populatie si un fel de “rival” pentru capitala Tblisi (fiind in trecut capitala Regatului Georgiei).

Ce trebuie neaparat sa vedem intr-un city break in Kutaisi Georgia?

De-o frumusete aparte este Catedrala Bagrati, care este si simbolul orasului. Fiind pozitionata in varful dealului Uk’imerioni, de aici avem o priveliste panoramica asupra intregii regiuni.

Trebuie neaparat sa ajungi si la Manastirea Gelati (formata din Biserica Fecioarei Maria, academia Gelati, mormantul regelui David), daca ai ales deja un city break in Kutaisi Georgia.

Piata principala a orasului, casutele specifice, resortul cu apa termala (numita de localnici si “apa vie”), iti vor oferi o imagine de ansamblu asupra acestui frumos orasel.

Viziteaza si …

Nu trebuie sa ratezi nici Muzeul Sportului, Fantana Colchis (care are 30 de statui simbol pentru cultura cu acelasi nume). De asemenea, Gradina Botanica si stejarul batran care este si o capela sunt de un farmec aparte.

Un city break in Kutaisi Georgia fara vizitarea pesterii Prometheus este incomplet. Aici se presupune ca a trait faimosul zeu. Vei descoperi o pestera extraordinar de frumoasa. Sa nu uitati nici de Pestera Sataplia, unde au fost descoperite urme de dinozauri.

Calatorila va recomanda si o excursie spre Canionul Okatse si cascada Kinchkha, aflate la o distanta de doar 40 de minute cu autobuzul.

Canionul are 16 km lungime, un punct de observatie peste intreaga vale si un lac perfect (facut de o cascada) pentru baie in lunile de vara.

Detalii:

  • Durata: 4 nopti
  • Perioada: 10 – 14 Iulie 2018
  • Zbor: Bucuresti – Kutaisi – 51 €/persoana – dus intors – Operat de Wizz Air
  • Cazare Varianta 1: Hostel City Center23.5 €/persoana | 4 nopti | Operat de Booking
  • Cazare Varianta 2: Hotel Magnolia Paradiso 67.5 €/persoana | 4 nopti | Operat de Booking

Total = 74.5 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Kutaisi | 10 – 14 Iulie 2018 (dus intors):city break in kutaisi georgia zbor

Rezervare cazare Kutaisi – Varianta 1 | 10 – 14 Iulie 2018 (4 nopti):city break in kutaisi georgia cazare 1

Rezervare cazare Kutaisi – Varianta 2 | 10 – 14 Iulie 2018 (4 nopti):city break in kutaisi georgia cazare 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.