City Break in Palermo in Decembrie 2018 de la 78€/p (zbor + 3 nopti cazare + mic dejun)

Ce zici de un city break in Palermo in Decembrie 2018? Cum poate capitala Siciliei sa ne impresioneze in pragul sarbatorilor de iarna?

Acest oras este al cincilea ca si marime al italienilor, se bucura de o istorie bogata, fiind locuit inca din cele mai vechi timpuri. Pozitia strategica i-a oferit posibilitatea sa se dezvolte, dar si sa treaca prin evenimente care si-au lasat „amprenta” asupra vietii de aici.

Ce putem vizita intr-un city break in Palermo in Decembrie 2018?

Timpul va fi limitat, iar orasul abunda in obiective turistice care de care mai impresionante. Iti recomand sa incerci sa-ti stabilesti prioritatile. Adica ce iti doresti sa vizitezi.

Palatul Normanzilor, Catedrala inscrisa in patrimoniul UNESCO, catacombele Capucinilor, sunt doar cateva din locatiile spre care merita sa ajungi in al tau city break in Palermo in Decembrie 2018.

Nu uita de faimoasele biserici si bazilici din oras, dar si de muzeele care-ti vor etala o parte din trecutul istoric glorios.

Ce mai putem face?

Ne putem aventura spre fiecare cartier din oras, chiar si spre zona rurala. Putem sa colindam strazile in lung si-n lat, pentru a admira frumoasa arhitectura a cladirilor.

Un city break in Palermo in Decembrie 2018 poate fi doar unul in care sa ne relaxam, fara sa vizitam nimic.

Ne putem plimba, putem degusta bucataria specifica zonei si putem sa simtim si poate chiar intelegem stilul de viata specific italienilor.

Palermo este un oras care ne va spune multe despre Italia, legatura dintre stilul de viata continental si cel insular. Nu ezita sa ajungi aici, mai ales ca mai jos ai posibilitatea sa alegi intre zboruri si cazare la preturi accesibile.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 78 € / persoana | zbor + cazare + mic dejun | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Timisoara

Total = 123 € / persoana | zbor + cazare + mic dejun | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Cluj-Napoca

Total = 170€ / persoana | zbor + cazare + mic dejun | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Palermo | 8 – 11 Decembrie 2018 (dus intors):city break in Palermo in decembrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare bilet zbor Timisoara – Palermo | 8 – 11 Decembrie 2018 (dus intors):city break in Palermo in decembrie 2018 zbor timisoara

Rezervare bilet zbor Cluj-Napoca – Palermo | 8 – 11 Decembrie 2018 (dus intors):city break in Palermo in decembrie 2018 zbor cluj-napoca

Rezervare cazare Palermo – Varianta 1 | 8 – 11 Decembrie 2018 (3 nopti):city break in Palermo in decembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Palermo – Varianta 2 | 8 – 11 Decembrie 2018 (3 nopti):city break in Palermo in decembrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Palermo – Varianta 3 | 8 – 11 Decembrie 2018 (3 nopti):city break in Palermo in decembrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

 

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close