City Break in Paris in Decembrie 2018 de la 181€/p (zbor + 4 nopti cazare)

Nimic nu se compara cu un city break in Paris in Decembrie 2018. Farmecul acestui romantic oras in prag de sarbatoare poate fi greu de descris in cuvinte.

Recomandarea lui Calatorila pentru tine este sa descoperi frumusetea unuia din cele mai vizitate orase din lume si apoi sa revii cu impresiile de calatorie.

Ce vom putea face odata ajunsi in capitala Frantei?

Probabil iti vei dori sa ajungi la Turnul Eiffel, obiectivul considerat un simbol pentru francezi. Foarte important va fi si bulevardul Champs Elysee si Arcul de Triumf.

Intr-un city break in Paris in Decembrie 2018 iti recomand sa ajungi si la Muzeul Luvru, la Catedrala catolica Notre Dame sau la Basilica Sacre Cour.

Dupa cum poti observa sunt foarte multe obiective turistice, iar timpul e limitat. Alege sa vizitezi doar ceea ce-ti doresti si ceea ce este important pentru tine.

Ce mai poti face intr-un city break in Paris in Decembrie 2018?

Gradinile Versailles, Galeriile Lafayette, Pont des Arts, catacombele, mormantul lui Napoleon. Vor fi obiective turistice spre care iti poti indrepta pasii.

Daca nu vrei sa vizitezi nimic din ce am enumerat in randurile de mai sus, atunci te poti pur si simplu plimba si poti sa incerci sa simti spiritul orasului.

Un city break in Paris in Decembrie 2018 poate fi romantic, misterios sau plin de adrenalina. Niciodata plictisitor.

E o istorie atat de bogata si puternica ascunsa in fiecare piatra din care a fost cladit acest oras, incat nu ai cum sa nu gasesti ceva care sa rezoneze cu tine.

Nu uita sa savurezi mancarea si vinurile, doar ai ajuns in „raiul culinar”.

Detalii vacanta cu plecare din Cluj-Napoca

Total = 180.5 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 184.5 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Cluj-Napoca – Paris | 2 – 6 Decembrie 2018 (dus intors):city break in paris in decembrie 2018 zbor cluj-napoca

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Paris | 2 – 6 Decembrie 2018 (dus intors):city break in paris in decembrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare cazare Paris – Varianta 1 | 2 – 6 Decembrie 2018 (4 nopti):city break in paris in decembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Paris – Varianta 2 | 2 – 6 Decembrie 2018 (4 nopti):city break in paris in decembrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Paris – Varianta 3 | 2 – 6 Decembrie 2018 (4 nopti):city break in paris in decembrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.