City Break in Roma 3 nopti/126€(zbor + cazare cu mic dejun)

Ce poti face intr-un city break in Roma? Reusesti in doar cateva zile sa vezi toate frumusetile pe care capitala Italiei, ti le pune la dispozitie?

Calatorila crede ca vei reusi, daca te organizezi foarte bine. Daca nu, mai ai multe alte ocazii prin care poti vizita “Capitala lumii”.

Roma este o locatie pe care nu trebuie sa o ratezi

Situata pe malul raului Tibru si locuita inca din cele mai vechi timpuri, Roma este o destinatie turistica care nu trebuie sa lipseasca din lista ta de calatorie.

Sunt numeroase obiective turistice unice in lume care asteapta sa fie descoperite. Vei avea ocazia sa vizitezi cea mai mare biserica din lume, Basilica San Pietro. La fel cum Vaticanul (cea mai mica tara din lume) si muzeele sale iti vor deschide noi orizonturi. Lasa-ti pasii sa alerge prin Piata San Pietro si fa cunostinta cu “Orasul etern”.

Un city break in Roma nu va fi monoton. Oriunde intorci capul vei vedea cladiri si locuri incarcate de istorie. Coloseumul, Pantheonul, Forumul roman, Fontana di Trevi, Piazza Navona si Fantana celor 4 fluvii de pe 4 continente, Capela Sixtina, Castelul si Podul Sant’Angelo.

Un city break in Roma presupune istorie si relaxare

Extrem de importante sunt si Columna lui Traian, Arcul lui Constantin, Arcul lui Titus, Piazza di Spagna si Treptele Spaniole. Piazza del Popolo sau Piata Poporului (una din cele mai vechi din Roma), Piazza Venezia, Parcul Villa Borghese (al treilea cel mai mare din Roma – gradina suspendata de unde se poate admira intregul oras).

Nu uita sa ajungi si la Circus Maximus, San Giovanni in Laterano, Dealul Palatin, Via Appia, Dealul Capitolin sau Campidoglio, Gura Adevarului sau Bocca della Verita. Termele lui Caracalla, Passetto di Borgo (pasajul secret dintre Vatican si Castelul Sf. Angelo), Piramida lui Caius Cestius si Poarta San Paolo.

“Orasul celor 7 coline” are la fiecare pas ceva de oferit. Un city break in Roma nu va fi niciodata la fel, pentru ca vei gasi de facut lucruri diferite, interesante, unice.

Bucura-te de o mancare cum doar italienii stiu sa gateasca (pizza, spaghetti), fereste-te de motociclistii destul de agresivi si asculta o limba care pare desprinsa din cartile de latina.

Bea un expresso scurt si tare, savureaza un vin gustos, viziteaza muzee si obiective turistice sau pur si simplu fa cumparaturi. Lasa-ti pasii sa se plimbe prin cel mai vechi oras din lume populat in mod continuu. Nu vei regret!

Bucuresti – Roma

  • Durata : 3 nopti
  • Perioada: 10 Mai – 13 Mai 2018
  • Zbor: Bucuresti – Roma44€/persoana – dus intors – Operat de RyanAir
  • Cazare 1: Relais Villa Fiorelli164€/2 persoane/3 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare 2: St. Anthony Guest House165€/2 persoane/3 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare 3: Aurelia Home167€/2 persoane/3 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare 4: B&B Il Maritozzo170€/2 persoane/3 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking

 

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.