City Break in Valencia in Ianuarie 2019 de la 129€/p (zbor + 3 nopti cazare)

Este un oras pe care il aveai cu siguranta de mult timp in lista de asteptare. Motiv pentru care, astazi am pregatit pentru tine un city break in Valencia in Ianuarie 2019.

Valencia este unul din cele mai mari orase din Spania, presarat la tot pasul cu obiective turistice interesante, unice, cu plaje extrem de frumoase.

O clima placuta il face accesibil tot timpul anului, iar relaxarea care se simte in oras te va inconjura si invalui si pe tine, inca din primele ore.

Acest city break in Valencia in Ianuarie 2019 poate presupune vizitarea celor mai importante obiective, multa mancare si bautura, dar si multa relaxare. Orice iti doresti.

Poti incepe cu orasul artelor si stiintelor, care este un complex de cladiri cu aspect futurist care merita vazut.

Nu rata nici Gradinile Turia, care este cel mai lung parc din lume, 9 km, creat in albia raului cu acelasi nume care a fost deviat si secat in urma inundatiei masive care aproape a distrus orasul.

Parcul lui Gulliver, Gradina zoologica sau Bioparcul, Gara, arena de lupta cu tauri, Oceanograful, Delfinariul.

In acest city break in Valencia in Ianuarie 2019 iti recomand sa ajungi neaparat in centrul vechi. Aici poti vedea: Catedrala Valenciei, Plaza de la Virgen, Plaza de la Reina, Mercado Central, Porta  de Seranos, Turnul El Miguelete, La Llotja de la Seda.

Barrio el Carmen este un cartier in centrul vechi extrem de frumos, nu il rata.

Plimba-te de-a lungul plajelor lungi, late, curate, aerisite si bucura-te de o seara de flamenco.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti:

Total = 129 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Valencia | 26 – 29 Ianuarie 2019 (dus intors):city break in valencia in ianuarie 2019 zbor bucuresti

Rezervare cazare Valencia – Varianta 1 | 26 – 29 Ianuarie 2019 (3 nopti):city break in valencia in ianuarie 2019 cazare 1

Rezervare cazare Valencia – Varianta 2 | 26 – 29 Ianuarie 2019 (3 nopti):city break in valencia in ianuarie 2019 cazare 2

Rezervare cazare Valencia – Varianta 3 | 26 – 29 Ianuarie 2019 (3 nopti):city break in valencia in ianuarie 2019 cazare 3

DIN TIMIȘOARA
25 – 28 IANUARIE 2019

147€ zbor + cazare 3 nopti

DIN CLUJ-NAPOCA
19 – 22 IANUARIE 2019

164€ zbor + cazare 3 nopti

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.