City Break in Venetia in Iunie la 140€/p (zbor + cazare)

Un City Break in Venetia in Iunie este modalitatea perfecta de a scapa de stresul acumulat si de a te pregati pentru concediul din lunile de vara.

Daca ai ales Venetia ca si destinatie, chiar si doar pentru cateva zile, vei realiza ca trebuie sa fii foarte bine organizat, pentru a putea sa te bucuri de tot ce iti ofera acest oras, unic in lume.

Ce trebuie sa vizitezi intr-un City Break in Venetia in Iunie?

Sunt foarte multe obiective turistice care-ti vor aminti de o perioada glorioasa, in care acest oras-stat era extrem de puternic.

Daca ajungi tocmai in centrul orasului, in Piata San Marco, vei descoperi o mare parte din cele mai importante cladiri. Mai exact: Palatul Ducal, Bazilica San Marco, Turnul Clopotului.

Niciun City Break in Venetia in Iunie nu poate fi complet fara o plimbare pe Podul Rialto si vizitarea celebrei piete de langa. De asemenea, este obligatoriu sa te pierzi pe stradutele inguste, pietruite, pe langa numeroasele canale, sa admiri frumusetea cladirilor si unicitatea fiecareia.

Viziteaza si Puntea suspinelor, Bazilica Santa Maria della Salute, Muzeul Civico Correr sau Bazilica Santa Maria Gloriosa dei Frari.

Nu uita si de …

Fiecare plimabare pe canale, fie ca este alaturi de un gondolier care-ti va povesti istoria locurilor vizitate, fie ca este intr-un vaporetto unde vei auzi fel si fel de povesti, va fi unica.

Completeaza-ti al tau City Break in Venetia in Iunie prin vizitarea celor doua insule, Murano si Burano, faimoase pentru sticla si goblenuri. Daca vrei si poti, incearca sa-ti imaginezi cum arata acest oras atunci cand este carnavalul.

Venetia este mai mult decat un oras istoric frumos, este un oras boem, romantic. Un oras in care ne vom simti bine si ne vom relaxa.

Iti va oferi doza necesara de mister, astfel incat timpul petrecut aici sa-ti ramana intiparit in memorie pentru tot restul vietii. Nu-i asa ca te-am facut curios?!

Detalii:

  • Durata: 3 nopti
  • Perioada: 6 Iunie – 9 Iunie 2018
  • Zbor: Bucuresti – Venetia56 €/persoana – dus intors – Operat de Wizz Air
  • Cazare Varianta 1: Aida Apartment84 €/persoana | 3 nopti | Operat de Booking
  • Cazare Varianta 2: Rondò Apartment 94 €/persoana | 3 nopti | Operat de Booking

Total = 140 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Venetia | 6 – 9 Iunie 2018 (dus intors):city break in venetia in iunie

Rezervare cazare Venetia – Varianta 1 | 6 – 9 Iunie 2018 (3 nopti):city break in venetia in iunie cazare varianta 1

Rezervare cazare Venetia – Varianta 2 | 6 – 9 Iunie 2018 (3 nopti):city break in venetia in iunie cazare varianta 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.