Despre Calatorila

despre calatorilaAsa cum spune si numele, Calatorila, este un om pasionat de calatorii. Pana in momentul de fata fiecare vacanta pe care am avut-o a fost planificata de mine. De la A la Z.

“The world is a book and those who do not travel read only one page.” Saint Augustine

Nu am apelat la o agentie de turism, nu pentru ca nu cred ca m-ar avantaja financiar, ci pentru ca imi place sa descopar fiecare locatie, in timp ce imi planific vacanta.

In ultimii zece ani, de cand am inceput sa calatoresc peste hotare, am invatat unde sa caut si care sunt cele mai importante criterii de care trebuie sa tin cont.

de ce postez ponturiDe ce postez ponturile gasite?

Timpul nu imi permite sa ma bucur de toate vacantele pe care le gasesc. Motiv pentru care postez aici cele mai interesante, din punctul meu de vedere, ponturi.

Astfel voi aveti ocazia sa va planificati o vacanta sau un city break, la un pret foarte bun.

Calatorila este agentie de turismCalatorila este agentie de turism?

Asa cum am scris si mai sus, sunt pasionat de calatorii. In plus, imi place sa caut cele mai mici preturi pentru vacantele mele.

Nu sunt o agentie de turism si nici nu pot cauta vacante personalizate (nu-mi permite timpul). Singurul mod prin care va pot fi de folos, este prin a va prezenta ponturi spre diferite destinatii, la un pret cat mai bun.

Parerea voastra conteazaParerea voastra conteaza!

Feedback-ul primit, de la cei care au reusit sa-si faca rezervarile pe baza unui pont prezentat de mine, este foarte important.

In speranta ca ponturile mele se vor finaliza in cat mai multe vacante frumoase, va doresc “Calatorii placute!”.

Folositi cu incredere formularul de mai jos, pentru a-mi trimite sugestii sau propuneri, legate de continutul acestui website.

Close