Revelion 2019 in Atena de la 130€/p (zbor + 3 nopti cazare + mic dejun)

Ce zici de propunerea mea pentru astazi, si anume Revelion 2019 in Atena? Ti-ar placea sa-ti petreci cea mai frumoasa noapte dintre ani tocmai in „leaganul civilizatiei”.

Daca raspunsul tau este afirmativ, atunci cauta variana care ti se potriveste si rezerva-ti din timp aceasta vacanta. Nu cred ca vei avea vreun motiv sa regreti alegerea facuta.

De ce Revelion 2019 in Atena?

De ce nu! Nu-i asa?! Pana la urma cele mai frumoase aventuri au loc tocmai in locatii in care nu te asteptai. Sunt convins ca Atena se va ridica la nivelul asteptarilor tale.

Cel putin din punct de vedere al mancarii si al bauturii poti sa stai linistit, doar esti in topul celor mai „gustoase” orase din lume.

In cazul in care Revelion 2019 in Atena vrei sa presupuna si vizitarea unor obiective turistice importante, atunci poti opta si pentru acest gen de aventura.

Vei putea alege intre cele mai mari si importante sau te vei putea pur si simplu plimba pe strazi si vei vedea „din mers” ceea ce-ti doreai. Ai grija la programul de vizitare, sa nu cumva sa le gasesti inchise tocmai pe cele mai importante pentru tine.

Unde vom putea merge?

Pentru inceput spre Acropole, asa zisa „Stanca-Sacra” ne va prezenta Templul Zeitei Atena, Panthenonul si Templul lui Poseidon.

Sunt mult mai multe obiective si cladiri extrem de importante, alege sa le vizitezi pe cele care ti se par mai „atragatoare”.

Revelion 2019 in Atena va fi unul de relaxare sau de aventura. De aici vei putea alege excursii spre diferite locatii sau vei putea vizita tot ce are orasul mai frumos.

Nu uita de numeroasele muzee, de Templele zeitatilor grecesti, de stadionul construit din marmura sau de schimbarea garzilor de la Palatul Parlamentului.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 130 € / persoana | zbor + cazare + mic dejun | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Atena | 31 Decembrie 2018 – 3 Ianuarie 2019 (dus intors):revelion 2019 in atena zbor bucuresti

Rezervare cazare Atena – Varianta 1 | 31 Decembrie 2018 – 3 Ianuarie 2019 (3 nopti):revelion 2019 in atena cazare 1-1

Rezervare cazare Atena – Varianta 2 | 31 Decembrie 2018 – 3 Ianuarie 2019 (3 nopti):revelion 2019 in atena cazare 2

Rezervare cazare Atena – Varianta 3 | 31 Decembrie 2018 – 3 Ianuarie 2019 (3 nopti):revelion 2019 in atena cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close