Europa

Vacanta 10 zile in Tenerife in Mai 316€/p(zbor + cazare)

Nu toate insulele exotice sunt la fel, motiv pentru care astazi iti voi recomanda vacanta 10 zile in Tenerife. De ce? Pentru ca trebuie sa vezi cel putin o data in viata “insula primaverii vesnice”.

Sa incepem cu inceputul. Tenerife este cea mai mare insula din Arhipeleagul Canarelor, in Oceanul Atlantic (apartine de Spania, foarte aproape de continentul African).

Este o insula de origine vulcanica, care are taman in mijloc un vulcan activ. Care este si cel mai inalt munte din Spania, 3718 m, masivul El Teide (muntele poate fi vazut de oriunde de pe insula).

Ce trebuie sa vizitezi atunci cand alegi vacanta 10 zile in Tenerife?

Din acest motiv Tenerife are un aspect de piramida, cu muntele in mijloc. Nordul insulei este mai verde, ploios si racoros, iar sudul ceva mai calduros si lipsit de nori. Tot timpul anului temperaturile nu scad sub 20 grade Celsius.

De ce ai alege o vacanta 10 zile in Tenerife? Pentru ca nu te vei plictisi. Vei avea atat de multe de facut, incat trebuie bine sa-ti planifici timpul ca sa le vezi pe toate.

Cele mai importante obiective turistice sunt si cele care ofera insulei unicitate, farmec, mister. Playa las Americas (cu nisip vulcanic negru, fin), Las Teresitas (singura plaja cu nisip auriu – artificiala), Puerto de la Cruz, Santa Cruz de Tenerife (capitala).

Icod de Los Vinos (cu milenarul arbore Dragon), piramidele de la Guimar, pitorescul sat Masca, Los Gigantes (orasel cu peisaje unice), Las Galletas (oras pescaresc), La Candelaria (un oras vintage), El Medano (pentru cei pasionati de sporturile de apa), La Orotava (orasul colonial), Teide (cel mai inalt punct de observatie), San Miguel.

Obiective turistice care nu trebuie omise!

Jungle Park (singura jungla din Europa), Siam Park (parc acvatic), Loro Parque (balene, delfini, pasari, papagali), parcurile acvatice (Aqualand).

Vacanta 10 zile in Tenerife trebuie sa te duca si la Porto de Santiago, de unde poti incepe excursiile pe ocean (panorama superba – Los Gigantes).

Celebrele excursii spre: Pyramids of Guimar, Teide & Pirate Ship, Island Tour, Safari Bob Diving, Tenerife Submarine Safari, La Orotava & La Laguna.

Mancarea cu specific spaniol iti va rasfata simturile (paella cu fructe de mare, sangria, vinurile canariene, papas arrugadas, ropa vieja). Orasele colorate, numeroasele animale exotice, plajele cu nisip vulcanic, drumurile de munte, cumparaturile, palmierii, bananierii, cacatusii, sporturile acvatice. Toate te vor face sa simti ca faci parte dintr-o lume deosebita.

Bucuresti – Tenerife

  • Durata : 10 nopti
  • Perioada: 11 Mai – 21 Mai 2018
  • Zbor: Bucuresti – Tenerife141 €/persoana – dus intors – Operat de WizzAir
  • Cazare: Apartamentos Isla Tenerife Sur175 €/persoana – 10 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare: Apartment Golf del Sur205 €/persoana – 10 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare: Sotavento Apartment225 €/persoana – 10 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare: Estrella del Mar235 €/persoana – 10 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking

Total = 316 €/persoana

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Tenerife:zbor ieftin tenerife

Rezervare cazare Tenerife 10 nopti: cazare ieftina in tenerife cazare ieftina tenerife cazare tenerife cazare 10 zile in tenerife

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete
Afișați mai mult

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close