Vacanta 4 nopti in Sardinia la 146€(zbor + cazare cu mic dejun)

Daca simti nevoia sa te relaxezi si sa-ti incarci bateriile, atunci recomandarea mea este o vacanta 4 nopti in Sardinia. Frumusetea, farmecul si unicitatea celei mai cunoscute insule din Italia iti vor ramane mult timp intiparite in minte.

Sugestia mea pentru astazi este Alghero, un orasel situat pe coasta vestica a Sardiniei. Aspectul medieval, cochet, peisajele naturale, toate iti vor stimula simturile.

Vacanta 4 nopti in Sardinia

Aici limba oficiala este catalana si italiana, pentru ca a fost multi ani sub dominatie catalana. Motiv pentru care mai este cunoscut sub numele de “Barcelonetta” sau “Mica Barcelona”.

Vacanta 4 nopti in Sardinia va insemna mancare foarte buna, plaje de vis, casute si stradute cochete, relaxare si fericire.

Ajuns in Alghero trebuie sa vizitezi centrul istoric si portul. Nu uita de Piazza Civica, Biserica San Francesco, Cattedrale di Santa Maria, Torre di Porta Terra, Museo Diocesano D’Arte Sacra. Toate acestea iti vor prezenta o parte importanta din istoria acestui orasel port, cu o vechime considerabila.

Sardinia este un loc unde nu te vei plictisi

Cladirile frumos colorate (in stil mediteranean si maur), statuile, fantanile, stradutele inguste, toate completeaza farmecul orasului Alghero. La fel cum plajele vor fi principala atractie turistica (cateva recomandari: Lazzaretto, Maria Pia, Lido San Giobanni, Mugoni).

Vacanta 4 nopti in Sardinia trebuie sa includa si excursii spre Grotta di Nettuno (Grota sau Pesterile lui Neptun). Nu uita de plajele La Pelosa – Stintino, orasul Argentiera (fost minier – abandonat), palatele de la Nauraghe di Palmavera, Porto Conte – pentru cei pasionati de scufundari.

Daca vrei sa te relaxezi doar, aceste obiective turistice vor fi suficiente ca sa faci cunostinta cu frumusetea si farmecul acestei minunate insule. In cazul in care esti pasionat de aventuri si dornic de mai mult, Calatorila iti sugereaza sa-ti inchiriezi o masina si sa cutreieri Sardinia in lung si-n lat.

 

Bucuresti – Alghero

  • Durata : 4 nopti
  • Perioada: 4 Aprilie – 8 Aprilie 2018
  • Zbor: Bucuresti – Alghero83€/persoana – dus intors – Operat de WizzAir
  • Cazare 1: B&B Big Fish126€/2 persoane/4 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare 2: Casa Francesca144€/2 persoane/4 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare 3: Bed & Dream148€/2 persoane/4 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare 4: R&D Bed & Breakfast156€/2 persoane/4 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking

 

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close