Vacanta de 5 nopti in Atena la 173€(zbor + cazare cu mic dejun)

Ca sa intelegi cine esti si cat de mult a evoluat omenirea, ai nevoie de o vacanta de 5 nopti in Atena. Doar ajuns in “leaganul civilizatiei” vei putea simti ca faci parte din ceva mult mai mare, greu de descris in cuvinte.

De ce i se spune leaganul civilizatiei? Pentru ca aici a luat nastere filozofia (occidentala), matematica, teatrul, literatura, chiar si democratia. Atena este un oras incarcat de istorie si modern, in acelasi timp.

Vacanta de 5 nopti in Atena trebuie sa fie un prilej de culturalizare

Numele orasului vine de la zeita Atena, simbolul intelepciunii. Maslinul este planta sacra pentru greci, tocmai pentru ca a fost plantat de zeita.

Capitala Greciei este locuita inca din Epoca Bronzului, aici fiind si locul de “bastina” a Jocurilor Olimpice (anul 776 inainte de Hristos).

O vacanta de 5 nopti in Atena va presupune cu siguranta o vizita la Acropole sau “Stanca Sacra”(care include Panthenon-ul, Templul Zeitei Atena, Templul lui Poseidon).

In aceasta vacanta trebuie sa vizitezi cat mai multe!

Vei mai vizita si Templul lui Zeus, Agora Antica si Templul lui Hephaestus, Arcul lui Hadrian, Cartierul si Piata Monastiraki, Piata Syntagma si Palatul Parlamentului (unde puteti vedea schimbarea garzilor).

Pasii te vor purta si spre Teatrul lui Dionysos, Teatrul Herod Atticus, cartierul Plaka (sau cartierul Zeilor), straduta Pittaki (impodobita, colorata), Gradina Nationala (cu fazani, capre, papagali), stadionul Panathenaic (construit doar din marmura).

Si bineinteles, vacanta de 5 nopti in Atena poate insemna si vizitarea muzeelor (Muzeul National de Arheologie, Muzeul instrumentelor muzicale grecesti) pentru a intelege aceasta importanta parte din trecutul nostru pe Pamant.

Tot din Atena puteti pleca si in diferite excursii, pe mare sau uscat, spre Corint, Mycene, Olympia, Mykonos, Syros, Paros, chiar si Turcia.

Indiferent de motivul pentru care vizitati Atena, pentru relaxare sau cunoastere, trebuie sa fiti pregatiti pentru o experienta unica, extrem de frumoasa.

Aveti incredere ca nu veti avea timp sa va plictisiti. Chiar si daca alegeti doar sa faceti plaja in aceste zile si tot nu va veti satura de gustoasele bucate, de frumoasele peisaje si de muzica care va canta in surdina (sau nu) peste tot.

Bucuresti – Atena

  • Durata : 5 nopti
  • Perioada: 28 Martie – 2 Aprilie 2018
  • Zbor: Bucuresti – Atena81€/persoana – dus intors – Operat de WizzAir
  • Cazare 1: Parthenis Riviera Hotel184€/2 persoane/5 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare 2: Nicola Hotel196€/2 persoane/5 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare 3: Anixi Boutique Hotel200€/2 persoane/5 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare 4: Nefeli Hotel Alimos235€/2 persoane/5 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking

 

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close