Vacanta de Craciun in Sardinia de la 110€/p (zbor + 4 nopti cazare)

O vacanta de Craciun in Sardinia poate sa nu fie prima voastra optiune pentru aceasta iarna. Daca o veti lua in considerare, sunt convins ca de acum inainte nu veti mai avea dubii in a alege aceasta insula.

Cu toate ca ne gandim la Sardinia ca si la Italia, diferentele dintre partea continentala si cea insulara sunt foarte mari. Aici se resimt influentele spaniole si stilul baroc.

Ce putem face intr-o vacanta de Craciun in Sardinia?

Aproape orice ne dorim, pentru ca temperaturile vor fi placute. Ne putem plimba pe plaje, sa nu uitam ca aici sunt unele din cele mai frumoase plaje din lume.

Sau ne putem aventura cu o masina inchiriata pe drumurile insulei. Chiar si daca doar vizitam in acest fel insula si tot vom avea parte de o experienta inedita.

Din a noastra vacanta de Craciun in Sardinia nu ar trebui sa lipseasca vizitarea Coastei de Smarald. Frumusetea apelor si a nisipului alb ne va impresiona chiar si atunci cand nu vedem atat de multi turisti pe plaja.

Sa nu uitam si de …

Orasul Alghero este probabil cel mai „faimos” oras al insulei. Sunt numeroase vestigii istorice care merita vazute, printre care o biserica, o catedrala si un muzeu.

In apropierea acestui oras regasim spectaculoasa pestera Grotta di Nettuno, care nu trebuie sa lipseasca din a noastra vacanta de Craciun in Sardinia.

Capitala insulei este orasul Cagliari, din sud, aceasta zona a insulei prezentandu-ne numeroasele turnuri de piatra. Unele sunt bine conservate si merita vazute, cum ar fi Nuraghe Su Nuraxi.

Nu o sa va plictisesc prezentandu-va toate vestigiile arheologice, pentru ca sunt foarte multe. Daca sunteti pasionati de istorie, le gasiti cu usurinta.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 109.5 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Timisoara

Total = 139.5 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Suceava

Total = 216.5 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Alghero | 24 – 28 Decembrie 2018 (dus intors):vacanta de craciun in sardinia zbor bucuresti

Rezervare bilet zbor Timisoara – Alghero | 24 – 28 Decembrie 2018 (dus intors):vacanta de craciun in sardinia zbor timisoara

Rezervare bilet zbor Suceava – Alghero | 24 – 28 Decembrie 2018 (dus intors):vacanta de craciun in sardinia zbor suceava

Rezervare cazare Alghero – Varianta 1 | 24 – 28 Decembrie 2018 (4 nopti):vacanta de craciun in sardinia cazare 1

Rezervare cazare Alghero – Varianta 2 | 24 – 28 Decembrie 2018 (4 nopti):vacanta de craciun in sardinia cazare 2

Rezervare cazare Alghero – Varianta 3 | 24 – 28 Decembrie 2018 (4 nopti):vacanta de craciun in sardinia cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close