Vacanta de Revelion 2019 in Roma de la 153€/p (zbor + 3 nopti cazare)

Sugestia mea pentru astazi este pentru o vacanta de revelion 2019 in Roma. Capitala Italiei este unul din cele mai frumoase orase din lume, cautata si apreciata de catre turisti din toate colturile lumii.

Sunt convins ca vei avea o vacanta asa cum iti doresti. Vei putea vizita obiective turistice unice in lume, te vei putea relaxa si vei avea parte de o gastronomie asa cum rar intalnesti.

Ce poate presupune o vacanta de revelion 2019 in Roma?

Pentru ca suntem in perioada sarbatorilor de iarna, vizitarea Vaticanului poate fi o alegere buna. La fel cum cea mai mare biserica din lume, Basilica San Pietro, este demna de vazut.

La tot pasul in aceasta vacanta de revelion 2019 in Roma vei gasi ceva de vazut. Coloseumul, Pantheonul, Capela Sixtina, sunt doar cateva dintre numeroasele obiective din acest oras.

„Orasul etern” nu poate fi vizitat complet oricat de mult timp i-ai aloca. Incearca sa ajungi si in cele mai importante piete din oras (Navona, San Pietro, di Spagna, del Popolo), pentru ca fiecare isi are propriul farmec.

Ce vom mai putea face in acest oras?

Incearca sa ajungi la obiectivele turistice care te intereseaza, apoi invata sa te relaxezi. Te vei putea bucura de o plimbare la pas in prag de seara.

Vei putea lua cina intr-un restaurant si vei putea degusta din bucataria traditionala extrem de gustoasa. O vacanta de revelion 2019 in Roma trebuie sa presupuna degustarea unei portii de spaghetti, la fel cum un pahar cu vin si un espresso merita incercate.

Poti alege sa vizitezi si Parcul Villa Borghese, este doar al treilea cel mai mare din oras, dar privelistea din gradina suspendata poate fi perfecta pentru aceasta aventura.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 153 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Iasi

Total = 210 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Roma | 31 Decembrie 2018 – 3 Ianuarie 2019 (dus intors):vacanta de revelion 2019 in roma zbor bucuresti

Rezervare bilet zbor Iasi – Roma | 31 Decembrie 2018 – 3 Ianuarie 2019 (dus intors):vacanta de revelion 2019 in roma zbor iasi

Rezervare cazare Roma – Varianta 1 | 31 Decembrie 2018 – 3 Ianuarie 2019 (3 nopti):vacanta de revelion 2019 in roma cazare 1

Rezervare cazare Roma – Varianta 2 | 31 Decembrie 2018 – 3 Ianuarie 2019 (3 nopti):vacanta de revelion 2019 in roma cazare 2

Rezervare cazare Roma – Varianta 3 | 31 Decembrie 2018 – 3 Ianuarie 2019 (3 nopti):vacanta de revelion 2019 in roma cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.