Asia

Vacanta ieftina in Oludeniz Turcia 208 euro (zbor + cazare 7 nopti)

Daca vrei sa ajungi pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume, trebuie sa optezi pentru o vacanta ieftina in Oludeniz Turcia. Ajuns aici vei realiza ca ai descoperit “Raiul pus pe Pamant de catre Allah”, dupa cum ne vor zice chiar localnicii.

Plajele spectaculoase de aici concureaza cu unele din cele mai frumoase de la malul Mediteranei. Este o locatie putin atipica acelei zone, cu ape turcoaz extrem de frumoase inconjurate de dealuri  cu paduri de pin.

Mai multe informatii despre Oludeniz

Aceasta statiune este pozitionata in sud estul Turciei, cu iesire la Marea Mediterana – Marea Moarta sau cum ii zice in limba turca Marea Linistita. Este foarte aproape de Grecia, astfel puteti merge intr-o excursie tocmai pe insula greceasca Rhodos.

O  vacanta ieftina in Oludeniz Turcia presupune o laguna extrem de frumoasa, inconjurata de rezervatie naturala, muntii Babadag.

Nu te vei plictisi nici macar o secunda. Poti opta pentru trasee montane, sporturi de apa, plaja, soare. Sau poti admira bogata fauna din adancuri.

Alegand o vacanta ieftina in Oludeniz Turcia poti avea concediul mult dorit

Va puteti bucura de numeroase activitati in aer liber pentru cei mai curajosi turisti. De tipul safari jeep prin locuri traditionale sau prin namol, parapanta.

A voastra vacanta ieftina in Oludeniz Turcia presupune si rafting pe apele raului Dalaman, plimbari cu barca spre golfuri, pesteri, insule.

Puteti opta pentru echitatie in satele traditionale sau prin paduri, puteti face scufundari sau catarari. De asemenea puteti sa va cazati si la localnici in satul vechi Hisaronu.

In Parcul National Kirdak se poate campa in locuri speciale. Rezervatia naturala Valea Fluturilor sau Kelebeker Vadisi este extrem de frumoasa, iar insula Corabiilor sau Gemiler Adasi are o bogata istorie.

Bucuresti – Oludeniz

  • Durata: 7 nopti
  • Perioada: 19 Septembrie – 26 Septembrie 2018
  • Zbor: Bucuresti – Dalaman166 €/persoana – dus intors – Operat de Pegasus Airlines
  • Cazare Varianta 1: Antas Deluxe Aparts42 €/persoana – 7 nopti – Operat de Booking
  • Cazare Varianta 2: İksirci Baba Hotel91 €/persoana – 7 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking

Total = 208 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Dalaman | 19 – 26 Septembrie (dus intors):vacanta ieftina in oludeniz turcia

Rezervare cazare Oludeniz – Varianta 1 | 19 – 26 Septeembrie (7 nopti):cazare ieftina oludeniz varianta 1

Rezervare cazare Oludeniz – Varianta 2 | 19 – 26 Septeembrie (7 nopti – mic dejun inclus):cazare ieftina oludeniz varianta 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete
Afișați mai mult

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Close