Vacanta ieftina in Pescara, Italia la 110€ (zbor + cazare cu mic dejun)

De ce ai alege o vacanta ieftina in Pescara, probabil este prima intrebare care-ti vine in minte in acest moment, nu-i asa? Pentru ca vei ajunge in “cea mai verde” regiune a Europei, si anume Abruzzo.

Intreaga zona este deluroasa si muntoasa (Muntii Apenini), fiind nu mai putin de 4 parcuri naturale protejate. Imaginati-va acum ca rutele de acces (sosele, cai ferate) trec tocmai prin salbaticia si frumusetea acestei regiuni. Nu-i asa ca ai vrea sa ajungi aici?!

Ce trebuie sa stii despre o vacanta ieftina in Pescara?

Pescara este cel mai mare oras din regiunea Abruzzo, despartit de circa 200 km de capitala Italiei, Roma.

Este situat pe malul Marii Adriatice, tocmai in zona de varsare a raului Pescara in aceasta mare. La origine este un sat pescaresc, din acest motiv o vacanta ieftina in Pescara va insemna multe preparate extrem de gustoase.

Ce vei avea de vizitat ajuns in acest frumos si pitoresc oras? La inceput Calatorila iti recomanda celebrul pod, Ponte sul Mare, care este peste Marea Adriatica si ofera o priveliste impresionanta asupra orasului.

Ce mai poti face in Pescara?

Apoi poti admira Nave di Cascella, o nava abstracta realizata in anul 1987 de un faimos artist local. Catedrala San Cetteo (dupa patronul orasului) si Casa memoriala a lui Gabriele d’Annunzio (poet, dramaturg) sunt de asemenea obiective importante.

Nu uita ca o vacanta ieftina in Pescara trebuie sa presupuna si o vizita la cladirile monument. Iti recomand Muzeul de Arta Moderna Vittoria Colonna, Museo delle Genti d’Abruzzo si Palazzo del Governo.

Pe langa toate astea, te poti pierde pe strazile pietonale, poti admira cladirile vechi, te poti rasfata in tavernelele si cafenelele cu specific italienesc. Sau poti pur si simplu sta pe una din numeroasele plaje din zona.

Bucuresti – Pescara

  • Durata: 3 nopti
  • Perioada: 5 Mai – 8 Mai 2018
  • Zbor: Bucuresti – Perscara46 €/persoana – dus intors – Operat de WizzAir
  • Cazare Varianta 1: I Gemelli Holiday House66 €/persoana – 3 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare Varianta 2: Hotel Regent70 €/persoana – 3 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking

Total = 110 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Pescara | 5 Mai – 8 Mai (dus intors):zbor ieftin pescara

Rezervare cazare Pescara – Varianta 1| 5 Mai – 8 Mai (3 nopti):cazare ieftina pescara varianta 1

Rezervare cazare Pescara – Varianta 2 | 5 Mai – 8 Mai (3 nopti):cazare ieftina pescara varianta 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close