Vacanta ieftina in Porto 262€/p (zbor + cazare cu mic dejun)

Sunt multe motive pentru care ne dorim o vacanta ieftina in Porto. Fie ca vrem sa vizitam unul din cele mai vechi orase din Europa, fie ca vrem sa ne relaxam.

Indiferent de motivul pentru care am ales al doilea oras al Portugaliei (ca si marime), trebuie sa ne bucuram de fiecare secunda petrecuta aici.

Ce trebuie sa stii atunci cand alegi vacanta ieftina in Porto!

Porto este situat in nordul Portugaliei, pe malul raului Douro. In trecut era cunoscut si sub numele de Cale, care inseamna Frumos.

Centrul orasului este inscris in patrimoniul UNESCO, asa ca … vei avea ce admira. Intregul oras este o combinatie de peisaje frumoase si cladiri care se potrivesc de minune locului.

Alegand o vacanta ieftina in Porto trebuie sa ajungi la cele mai importante si frumoase obiective turistice. Podul Dom Luis intre Porto si Vila Nova da Gaia – zona/cartierul cu reprezentantele  marilor case de vin – care sunt un obiectiv turistic de sine statator.

Ce alte frumuseti te vor atrage in Porto?

Nu trebuie sa ratezi nici Catedrala Se, Biserica San Francisco Porto si Catacombele San Francisco de sub biserica. Extrem de frumoase si unice vor fi si Gara Estacao de Sao Bento sau Libraria Lello.

Nu vei putea finaliza vacanta ieftina in Porto fara sa nu faci o plimbare cu Funicularul, care te duce din Ribeira pana in piata Batalha. Mergi si in Jardim Do Morro, fa o croaziera pe raul Douro.

Plimba-te pe strazile abrupte, admira cladirile incarcate cu istorie. Stai ore-n sir in Ribeira – cu tot cu chei si bucura-te de tot ce iti ofera acest spectaculos oras. Nu pleca fara sa nu ciocnesti un pahar cu vin, de Porto.

Detalii

  • Durata: 5 nopti
  • Perioada: 12 Iunie – 17 Iunie 2018
  • Zbor: Bucuresti – Porto132 €/persoana – dus intors – Operat de Wizz Air & RyanAir
  • Cazare Varianta 1: Porto Riad – Guest House130 €/persoana – 5 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare Varianta 2: Hotel Portinari147 €/persoana – 5 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking

Total = 262 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Porto | 12 Iunie – 17 Iunie (dus intors):zbor ieftin porto

Rezervare cazare Porto – Varianta 1 | 12 Iunie – 17 Iunie (5 nopti):vacanta ieftina in porto

Rezervare cazare Porto – Varianta 2 | 12 Iunie – 17 Iunie (5 nopti):cazare ieftina porto varianta 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.