Vacanta ieftina in Torino la 117€/p (zbor + cazare cu mic dejun)

Daca vrei sa ajungi in cel mai important oras din nordul Italiei, atunci ai nevoie de o vacanta ieftina in Torino. Traversat de raul Po si inconjurat de Alpi, acest oras are radacini antice si ofera numeroase vestigii culturale, istorice si arhitectonice.

Ca sa te bucuri de tot ce iti ofera orasul, trebuie sa vizitezi cele mai importante cladiri si zone. Piazza Vittorio Veneto, Piazza del Castello cu Palatul Regal, Palatul Madama si Muzeul Egizio, podul Vittorio Emanuele I (peste raul Po).

Ce trebuie sa vezi?

Biserica Gran Madre, Monte dei Cappuccini si basilica Santa Maria del Monte, Muzeul National Montan. Sanctuarul cu mormintele regilor di Savoia – Superga, este de asemenea un obiectiv care  nu trebuie sa lipseasca din vacanta ieftina in Torino.

Via Garibaldi cu numeroasele magazine si Turnul Mole Antonelliana (care e Muzeul National de Cinema). Basilica Sf Ioan Botezatorul unde e Giulgiul Mantuitorului.

Ce  nu trebuie sa ratezi din vacanta ieftina in Torino?

Via Roma, Piazza San Carlo, bisericile San Carlo si Santa Cristina, Parco del Valentino (cel mai mare din oras). Faimoasa Universitatea (cel mai important centru universitar al italienilor)sau zona moderna a orasului Crocetta.

O vacanta ieftina in Torino presupune mult mai multe. Strazi inguste si pietruite, cafenele incarcate de istorie, mancare gustoasa si multa distractie.

Calatorila iti recomanda si o excursie spre oraselul Venaria Reale si tranzitarea celei mai mari piete in aer liber din Europa (Porta Palazzo).

Detalii

  • Durata: 3 nopti
  • Perioada: 13 Mai – 16 Mai 2018
  • Zbor: Bucuresti – Torino45 €/persoana – dus intors – Operat de WizzAir
  • Cazare Varianta 1: Casa Sabrina72 €/persoana – 3 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking
  • Cazare Varianta 2: Hotel Sharing95 €/persoana – 3 nopti – mic dejun inclus – Operat de Booking

Total = 117 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Torino | 13 Mai – 16 Mai (dus intors):zbor ieftin torino

Rezervare cazare Torino – Varianta 1 | 13 Mai – 16 Mai (3 nopti):cazare ieftina torino varianta 1

Rezervare cazare Torino – Varianta 2 | 13 Mai – 16 Mai (3 nopti):cazare ieftina torino varianta 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.