Vacanta in Algarve Portugalia in Septembrie la 244€/p(zbor + cazare)

De ce ai alege sa vizitezi Riviera Portugaliei sau “Pamantul eternei primaveri”? De ce ai alege o vacanta in Algarve Portugalia in Septembrie? Pentru ca vei vedea peisaje care-ti taie respiratia, vegetatie verde, tropicala.

Te vei bucura de temperaturi ridicate dar placute, apusuri fascinante, trecut istoric bogat. Mancarea este gustoasa, terenurile de golf sunt exceptionale, iar vestigiile istorice (fortarete, bai romane, foste capitale maure, castele, sate cu traditii pastrate) nu lipsesc.

Cele mai bune motive pentru o vacanta in Algarve Portugalia in Septembrie

Este cea mai importanta destinatie de vara (si nu numai) din Portugalia. Sunt peste 150 de plaje aici (in cei 155 km de tarm), asa ca nu vei simti inghesuiala deja cunoscuta de pe litoralul romanesc.

Sunt plaje pentru toate gusturile si bugetele. Salbatice, cu nisip fin, ideale pentru sporturi nautice, cu peisaje spectaculoase, linistite.

Daca ai ales deja vacanta in Algarve Portugalia in Septembrie trebuie sa stii ca Oceanul Atlantic este ideal pentru surf. Asa ca, toti pasionatii acestui sport se vor bucura din plin de aceasta facilitate.

Ponte da Piedade cu o panorama care-ti va incanta simturile. Aici vei cobori scarile si vei ajunge la grote, apoi tot de aici poti face excursii pe mare sau poti descoperi plajele virgine (mare grija la reflux).

Praia do Camilo una din cele mai frumoase plaje cu nisip auriu. Praia Dona Ana, Praia da Falesia una din cele mai lungi din Portugalia (6 km) cu un peisaj “lunar”.

Te poti bucura si de …

Una din cele mai aglomerate si cunoscute statiuni, statiunea Albufeira, cu plaja interminabila. Un oras in stil maur.

Ai ales o vacanta in Algarve Portugalia in Septembrie, atunci nu uita si de: statiunea Praia da Rocha si Alvor, cu plajele Praia dos Tres Castelos, Praia do Vau, Praia do Alemao. Sau de orasul Sagres – cel mai sud-vestic din Europa.

Oraselul autentic portughez Ihla Tavira, de unde puteti lua feribotul spre insula cu acelasi nume. Insula Tavira este inclusa in Parcul Natural Rio Formosa si este ideala pentru o excursie de zi, de stat la plaja si admirat peisaje spectaculoase.

Vilamoura, Praia da Marinha, Praia da Benagil si Benagil Caves – celebrele grote. Praia do Amado si Amoreira, Praia de Vale Figueira, Praia Odeceixe, Praia do Martinhal.

Detalii:

  • Durata: 6 nopti
  • Perioada: 27 Septembrie – 3 Octombrie 2018
  • Zbor: Bucuresti – Faro182 €/persoana – dus intors – Operat de TAP
  • Cazare Varianta 1: Studio 17 Atlantichotels62 €/persoana – 6 nopti – Operat de Booking
  • Cazare Varianta 2: Rustic Villa 91 €/persoana – 6 nopti  – Operat de Booking

Total = 244 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Faro | 27 Septembrie – 3 Octombrie 2018 (dus intors):vacanta in algarve portugalia in septembrie

Rezervare cazare Faro – Varianta 1 | 27 Septembrie – 3 Octombrie 2018 (6 nopti):cazare in algarve portugalia in septembrie varianta 1

Rezervare cazare Faro – Varianta 2 | 27 Septembrie – 3 Octombrie 2018 (6 nopti):cazare in algarve portugalia in septembrie varianta 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close