Vacanta in Amman Iordania in Decembrie 2018 de la 160€/p (zbor + 7 nopti cazare)

Recomandarea mea pentru astazi este de o vacanta in Amman Iordania in Decembrie 2018. Pozitionata tocmai la intersectia drumurilor care leaga Asia de Europa, Iordania se poate lauda cu un trecut istoric impresionant.

Aici gasiti una din cele 7 minuni ale lumii moderne, Petra, dar si faimosul desert Wadi Rum (cu peisaje selenare, plimbari cu masinile de teren sau camilele, cataratul pe stanci si corturile de beduini).

Marea Rosie si orasul antic Aqaba, Marea Moarta (care este de fapt un lac hipersalin – cel mai jos punct de pe Terra),  Jerash (fost oras roman, foarte bine pastrat, despartit de un drum de o ora cu masina de capitala).

Betania si raul Iordan, Muntele Nebo, Madaba sau orasul mozaicurilor, cetatea Machareus, fortareata Kerak.

O vacanta in Amman Iordania in Decembrie 2018 va prezinta o capitala unica, deosebita. Orasul este impartit in 2 zone: cea noua si cea veche – unde puteti simti atmosfera traditionala.

Trebuie sa vizitati si Citadela care e si simbolul orasului – de aici puteti admira intregul oras, Teatrul Roman, Muzeul Jordan.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti:

Total = 159.5 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Amman | 15 – 22 Decembrie 2018 (dus intors):vacanta in amman iordania in decembrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare cazare Amman – Varianta 1 | 15 – 22 Decembrie 2018 (7 nopti):vacanta in amman iordania in decembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Amman – Varianta 2 | 15 – 22 Decembrie 2018 (7 nopti):vacanta in amman iordania in decembrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Amman – Varianta 3 | 15 – 22 Decembrie 2018 (7 nopti):vacanta in amman iordania in decembrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.