Vacanta in Cappadocia in Octombrie 2018 de la 199€/p (zbor + 5 nopti cazare + mic dejun)

Frumusetea acestei regiuni din partea centrala a Turciei este greu de descris in cuvinte. Trebuie sa alegi o vacanta in Cappadocia in Octombrie 2018 pentru a vedea chiar tu despre ce este vorba.

Baloane cu aer cald, vai impresionante, biserici si orase in stanci sau in pamant. Nu-i asa ca ti-am starnit curiozitatea?

Ce vom putea vedea intr-o vacanta in Cappadocia in Octombrie 2018?

Multe biserici sapate in stanca. Poti incepe cu orasul Goreme, care este si in patrimoniul UNESCO. Complexul monahal de aici sigur iti va starni admiratia.

Orasele subterane au si peste 2000 de ani vechime, alege sa le vezi in cazul in care nu esti claustrofob. Este o aventura pe care nu ar trebui sa o ratezi in a ta vacanta in Cappadocia in Octombrie 2018.

Frumusetea vailor si a canioanelor va fi demna de vizitat, nu uita sa admiri si casele pe care le vei descoperi in grote.

Ce mai putem face?

Iti recomand sa ajungi si in canionul Ihlara, la Valea Calugarilor, Valea Imaginatiei, Valea Iubirii sau Valea Porumbeilor.

O vacanta in Cappadocia in Octombrie 2018 va insemna cu siguranta si un zbor cu balonul cu aer cald. Pentru ca aceasta experienta este probabil si principalul motiv pentru care ai ajuns aici. Nu-i asa?!

Atelierele de ceramica si frumusetea obiectelor pe care le vei gasi aici este una din atractiile zonei. Nu o rata!

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 199.4 € / persoana | zbor + cazare + mic dejun | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Kayseri | 26 – 31 Octombrie 2018 (dus intors):vacanta capadocia in octombrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare cazare Cappadocia – Varianta 1 | 26 – 31 Octombrie 2018 (5 nopti):vacanta capadocia in octombrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Cappadocia – Varianta 2 | 26 – 31 Octombrie 2018 (5 nopti):vacanta capadocia in octombrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Cappadocia – Varianta 3 | 26 – 31 Octombrie 2018 (5 nopti):vacanta capadocia in octombrie 2018 cazare 3

 

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.