Vacanta in Cipru de Revelion 2019 de la 177€/p (zbor + 7 nopti cazare)

Este una din cele mai frumoase insule din Mediterana, motiv pentru care o vacanta in Cipru de Revelion 2019 nu ar trebui sa lipseasca de pe lista ta de dorinte.

Aici temperatura va fi placuta chiar si iarna, vei putea explora insula in lung si-n lat. In aceasta perioada vor fi mai putini turisti si vei putea sa simti mai bine spiritul insulei.

Ce vei putea face intr-o vacanta in Cipru de Revelion 2019?

Vei putea vizita orasul Nicosia, care este si capitala insulei. Este orasul in care vei descoperi atat greci, cat si turci, acestia convietuind impreuna.

Larnaca este orasul devenit cea mai importanta si cunoscuta statiune a insulei. A ta vacanta in Cipru de Revelion 2019 ar trebui sa te duca aici pentru ca ai posibilitatea sa vezi cateva obiective interesante si pasari rare, flamingo.

Peste tot pe unde vei merge vei simti influentele trecutului, otomane, britanice, grecesti, persane. Nu te vei plictisi regasind specificul atat de multor culturi.

Ce vei mai putea face pe aceasta insula?

Descopera si frumoasele biserici cu picturi murale din zona Troodos. Situl arheologic de la Palaepaphos si cel de la Paphos, Castelul Sfantul Ilarion, sunt de asemenea obiective importante.

Nu uita nici de orasul Limassol atunci cand ai ales o vacanta in Cipru de Revelion 2019, pentru ca este unul din cele mai mari orase de pe insula. Al doilea, mai exact.

Vei avea o vacanta deosebita, unica, interesanta. Iti garantez ca sunt atat de multe zone de vizitat incat nu vei avea timp sa te plictisesti!

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 177 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Paphos | 26 Decembrie 2018 – 2 Ianuarie 2019 (dus intors):vacanta in cipru de revelion 2018 zbor bucuresti

Rezervare cazare Paphos – Varianta 1 | 26 Decembrie 2018 – 2 Ianuarie 2019 (7 nopti):vacanta in cipru de revelion 2018 cazare 1

Rezervare cazare Paphos – Varianta 2 | 26 Decembrie 2018 – 2 Ianuarie 2019 (7 nopti):vacanta in cipru de revelion 2018 cazare 2

Rezervare cazare Paphos – Varianta 3 | 26 Decembrie 2018 – 2 Ianuarie 2019 (7 nopti):vacanta in cipru de revelion 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close