Vacanta in Cipru in Aprilie 2019 de la 97€/p (zbor + 4 nopti cazare)

Soare, temperaturi placute, apele viu colorate ale Mediteranei si plajele cu nisip fin. Traditia si diversitatea, mancarurile gustoase. Iata doar cateva motive pentru care ar trebui sa alegi o vacanta in Cipru in Aprilie 2019.

Este una din cele mai importante insule din Marea Mediterana, locul in care influentele din partea mai multor continente se regasesc.

Vestigiile istorice pe care le poti descoperi pe teritoriul insulei te vor impresiona. Zona Troodos si bisericile cu picturi murale, situl arheologic de la Paphos, mormintele regilor, vestigiile de la Choirokoitia.

Descopera si …

In aceasta vacanta in Cipru in Aprilie 2019 nu rata nici Castelul Sfantul Ilarion, Castelul Kolossi, satul Omodos, orasele Limassol, Nicosia, Larnaca.

Fiecare zona iti va prezenta specificul in functie de influentele majoritare. Turcii convietuiesc de minune cu grecii, iar influentele persane, ruse si britanice se fac resimtite in repetate randuri.

Indiferent de sezon vremea este frumoasa, cipriotii ne vor ajuta sa le descoperim insula asa cum trebuie, iar o aventura aici va fi una de exceptie.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close