Vacanta in Cipru in Iulie, in Paphos la 228€/p(zbor + cazare)

Ce poate fi mai frumos decat un concediu in plin sezon pe o insula. Motiv pentru care Calatorila iti recomanda astazi vacanta in Cipru in iulie.

Te vei bucura de soare, peisaje frumoase, plaje, mancare gustoasa. In plus, vei putea face cunosctinta cu o insula extrem de frumoasa, tocmai locul in care insusi Zeita Frumusetii s-a nascut.

Ce vei putea face intr-o vacanta in Cipru in iulie

Ai posibilitatea sa stai si sa lenevesti o zi intreaga la soare sau sa te scalzi in apele spectaculoase. Sau poti alege sa cunosti o parte importanta din trecutul istoric al acestei insule.

De ce vor fi aceste vestigii istorice interesante? Pentru ca pe aici vei gasi influente nu doar grecesti, ci si otomane, persane, rusesti, britanice.

O vacanta in Cipru in iulie iti va incarca bateriile si te va introduce intr-o lume de care probabil nu erai constient ca exista.

Cazat in Paphos vei descoperi ca aceasta localitate a fost capitala romana a insulei. Motiv pentru care intregul oras este inclus in patrimoniul UNESCO. Asa ca siturile arheologice, catacombele, mozaicurile, iti vor oferi numeroase locuri pe care trebuie sa le descoperi.

Ai posibilitatea sa …

In Paphos vei descoperi si Rezervatia de pasari si animale. Te vei bucura de struti, papagali, camile, zebre, maimute, girafe. Daca sunteti alaturi de copii sau iubiti animalele, nu va veti plictisi.

Ce vei mai putea vizita care alegi o vacanta in Cipru in iulie?

Poti face excursii catre cele mai importante si frumoase zone din insula. Alege capitala Nicosia, statiunea Larnaca sau satul Omodos.

Nu uita de Castelele Kolossi, Sfantul Ilarion, bisericile cu picturi murale din Troodos sau vestigiile arheologice din Choirokoitia.

Detalii:

  • Durata: 7 nopti
  • Perioada: 3 Iulie – 10 Iulie 2018
  • Zbor: Bucuresti – Paphos78 €/persoana – dus intors – Operat de RyanAir
  • Cazare Varianta 1: Valentina Apartments150 €/persoana – 7 nopti – Operat de Booking
  • Cazare Varianta 2: Artemis Cynthia Complex 151 €/persoana – 7 nopti  – Operat de Booking

Total = 228 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Paphos | 3 Iulie – 10 Iulie 2018 (dus intors):vacanta in cipru in iulie

Rezervare cazare Paphos – Varianta 1 | 3 Iulie – 10 Iulie 2018 (7 nopti):cazare in papos varianta 1

Rezervare cazare Paphos – Varianta 2 | 3 Iulie – 10 Iulie 2018 (7 nopti):cazare in papos varianta 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close