Vacanta in Cipru la 108€/p (zbor si 4 nopti cazare)

Cum poti uita mai usor de temperaturile scazute care au marcat inceputul acestei primaveri? Vizitand o frumoasa tara insulara din Marea Mediterana!
Din acest motiv va propun sa incepeti primavara scaldandu-va in razele soarelui mediteranean. O vacanta in Cipru o sa va faca sa uitati de tot ce inseamna temperaturi sub 0 grade, zapada, vant si frig.

Iti propun o vacanta in Cipru!

Timp de 5 zile veti descoperi istoria si cultura cu puternice influente grecesti, otomane, britanice, persane si chiar ruse. Veti ajunge in locul in care tocmai zeita frumusetii si a iubirii, Afrodita, s-a nascut.

Fie alegem sa vizitam numeroasele vestigii arheologice, fie ne rasfatam cu ale lor bucate alese sau pur si simplu ne relaxam pe plaja.

Obiective pe care nu trebuie sa le ratezi:

Orasul Larnaca este cea mai importanta statiune turistica a Ciprului. In momentul in care ajungi aici nu trebuie sa ratezi vechiul cartier turcesc (Skala), biserica Agios Lazaros, lacul cu apa sarata si cu pasari rare (ati ghicit, este vorba de flamingo).

Ajuns in Cipru nu te vei plictisi, pentru ca poti vizita cele mai importante obiective turistice ale insulei.

Capitala, orasul Nicosia, unde vei putea cunoaste cum grecii si turcii convietuiesc impreuna la propriu, pentru ca orasul este impartit intre aceste doua culturi.

Bisericile cu picturi murale din zona Troodos, satul Omodos (pentru cei care sunt pasionati de vinuri), Castelul Sfantul Ilarion, situl Palaepaphos, situl arheologic de la Paphos si mormintele regilor, casa lui Dionis, vestigiile arheologice de la Choirokoitia

Sa nu uit si de castelul Kolossi de langa vestitul oras Limassol, al doilea ca marime din tara cipriotilor.

Ai timp sa vizitezi toate aceste obiective?

Nu-ti fa griji in privinta timpului. Le vei putea vizita pe toate, pentru ca nu vor fi foarte multi turisti si vei avea posibilitatea sa descoperi farmecul acestei insule, in cele mai mici detalii.

Calatorila este convins, ca aceasta vacanta in Cipru, va fi modalitatea perfecta de a-ti incepe primavara. Iti vei incarca bateriile si vei avea un sejur pe care nu il vei uita cu usurinta.

Detalii:

  • Durata : 4 nopti
  • Perioada: 19 Martie – 27 Martie 2018
  • Zbor: Bucuresti – Larnaca, dus intors, 52€/persoana – Operat de WizzAir & BlueAir
  • Cazare 1: Blazer Residence112€/2 persoane / 4 nopti – Operat de Booking
  • Cazare 2: Color Cyprus Apartments117€/4 persoane / 4 nopti – Operat de Booking
  • Cazare 3: Mariandy Hotel136€/2 persoane / mic dejun inclus / 4 nopti – Operat de Booking

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati. Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close