Vacanta in Dubai in Decembrie 2018 de la 301€/p (zbor + 5 nopti cazare)

Ce zici de o vacanta in Dubai in Decembrie 2018? Cum crezi ca te va surprinde acest oras atat de cautat si apreciat la nivel mondial?

O sa incerc sa va raspund la aceste intrebari in randurile de mai jos. Recomandarea mea pentru astazi este pentru 5 nopti de cazare si plecarea din Bucuresti.

Ce putem face intr-o vacanta in Dubai in Decembrie 2018?

Acest emirat din desertul Arabiei este cel mai scump din cele 7 care formeaza Emiratele Unite. Ajuns aici iti va fi greu sa crezi ca esti pe pamant arab, opulenta fiind „la ea acasa”.

Burj al Arab, Burj Khalifa, sunt doar doua din cele mai cunoscute cladiri care ne vor impresiona prin grandoare. In aceasta vacanta in Dubai in Decembrie 2018 poti alege sa le vizitezi.

Merita sa ajungi si la Mall Dubai pentru ca vei putea schia, in cazul in care iti era dor de o partie in plin sezon de iarna.

Ce mai putem face ajunsi aici?

Ne putem bucura de experientele oferite de desertul care inconjoara orasul. Mergi in aventurile cu masinile de teren sau dormi intr-un cort de beduini. Vei intelege mai bine ce inseamna viata in aceasta zona.

O vacanta in Dubai in Decembrie 2018 te poate duce si in numeroasele bazare. Alege sa descoperi ce inseamna sa cumperi in acest fel si bucura-te de numeroasele produse traditionale pe care doar aici le gasesti.

Temperaturile vor fi perfecte in aceasta perioada, asa ca orice iti doresti vei putea intreprinde. Alege experientele care sunt pe gustul tau si nu vei regreta!

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 300.5 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Dubai | 11 – 16 Decembrie 2018 (dus intors):vacanta in dubai in decembrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare cazare Dubai – Varianta 1 | 11 – 16 Decembrie 2018 (5 nopti):vacanta in dubai in decembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Dubai – Varianta 2 | 11 – 16 Decembrie 2018 (5 nopti):vacanta in dubai in decembrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Dubai – Varianta 3 | 11 – 16 Decembrie 2018 (5 nopti):vacanta in dubai in decembrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.