Vacanta in Fuerteventura in Noiembrie 2018 de la 187 €/p (zbor + 6 nopti cazare)

O vacanta in Fuerteventura in Noiembrie 2018 va fi una in care caprele, morile de vant, peisajele spectaculoase si oraselele pitoresti vor fi cuvintele cheie.

Este a doua insula ca marime din arhipeleagul insulelor Canare, situata in apropierea deja faimoaselor insule Tenerife, Gran Canaria si Lanzarote.

Cu ce te va impresiona o vacanta in Fuerteventura in Noiembrie 2018?

Ape cu un colorit aparte, valuri spectaculoase, dune de nisip, peisaje vulcanice, trasee montane. Aici numarul caprelor il depaseste pe cel al oamenilor si nu este o gluma, ci realitatea.

Numele insulei s-ar putea traduce prin “vanturi puternice”, asa ca cei pasionati de sporturi de apa, cum ar fi surful, au motive in plus sa ajunga aici. Tot timpul anului valurile vor fi ideale pentru practicarea sportului preferat.

O vacanta in Fuerteventura in Noiembrie 2018 trebuie sa va duca spre dunele de nisip din Corralejo, dar si spre plajele care par ca nu se mai termina din Jandia.

Ce vom mai putea descoperi pe aceasta insula?

Capitala insulei este orasul Puerto del Rosario, care initial s-a numit Puerto de las Cabras sau Portul Caprelor. Orasul Betancuria care a fost in trecut capitala insulei, cu toate ca nu are iesire la mare, este extrem de pitoresc.

Nu rata nici orasul La Oliva cu Casa de los Coroneles sau oraselul Pajara. In satul Tiscaminita gasim Centrul Los Molinos, unde aflam mai mult despre istoria eolienelor de pe aceasta insula.

Pentru a ta vacanta in Fuerteventura in Noiembrie 2018 iti recomand si cel mai inalt punct al insulei, Montana La Caldera.

Mirador Risco de Las Penas si peisajele oferite de conurile vulcanice, prapastia Barranco de las Penitas si micuta capela Ermita de Rio Palmas, campurile de aloe vera. Nu trebuie ratate!

La Alcogida Ecomuseum este un muzeu de casute care ne va prezenta stilul de viata traditional. Mergi de asemenea si spre colonia de lupi de mare, ce a mai ramas din ea, spre Islei de Lobos.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 187 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Fuerteventura | 20 – 26 Noiembrie 2018 (dus intors):vacanta in fuerteventura in noiembrie 2018 zbor bucuresti1

Rezervare cazare Fuerteventura – Varianta 1 | 20 – 26 Noiembrie 2018 (6 nopti):vacanta in fuerteventura in noiembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Fuerteventura – Varianta 2 | 20 – 26 Noiembrie 2018 (6 nopti):vacanta in fuerteventura in noiembrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Fuerteventura – Varianta 3 | 20 – 26 Noiembrie 2018 (6 nopti):vacanta in fuerteventura in noiembrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

 

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.