Vacanta in Insulele Azore in Iunie la 266€/p (zbor + cazare)

Pentru a scapa de tot stresul acumulat iti recomand o vacanta in insulele Azore in iunie. De ce ai alege o astfel de aventura si ce implica, ramane sa aflam impreuna in randurile de mai jos.

Pozitionat in mijlocul Oceanului Atlantic (apartine de Portugalia), acest arhipeleag este perfect pentru orice fel de Calatorila. Sunt 9 insule, fiecare cu specificul ei, astfel incat gasim de toate pentru toti.

Ce poti face intr-o vacanta in insulele Azore in iunie?

Ajuns in acest arhipeleag realizezi ca nu ai venit pentru a face plaja neaparat. Temperaturile sunt destul de joase dar placute, iar cerul este de multe ori innorat.

Cu toate acestea, o vacanta in insulele Azore in iunie va fi una greu de uitat. Aici te vei bucura de natura, de numeroasele plimbari in aer liber.

Cea mai mare insula din arhipeleag este Sao Miguel, iar celelalte insule mai vizitate sunt Terceira, Flores, Pico, Corvo.

Traditiile, peisajele si numeroasele modalitati de petrecere a timpului liber. Toate acestea vor fi la indemana, indiferent de insula pe care-ti vei petrece vacanta.

Ce trebuie neaparat sa faci ajuns in aceasta vacanta?

Puteti sa va plimbati cu bicicletele, sa alegeti trasee montane, sa faceti scufundari, rafting, caiac. Sau puteti pur si simplu sa admirati pasarile.

Intr-o vacanta in insulele Azore in iunie aveti sansa sa vedeti delfini, balene, vulcani, cratere, lacuri, plantatii de ceai, ananas, bai termale, golfuri, faleze.

Ajuns pe insula Terceira trebuie neaparat sa mergeti la spectaculoasa panorama de la „Serra do Cume”. Alegeti sa vizitati si Sao Sebastiao, Porto Martins, Monte do Brasil, Praia da Vitoria, pentru un sejur complet.

Detalii:

Total = 266 euro / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Terceira | 20 – 27 Iunie 2018 (dus intors):vacanta in insulele azore in iunie

Rezervare cazare Terceira – Varianta 1 | 20 – 27 Iunie 2018 (7 nopti):vacanta in insulele azore in iunie cazare 1

Rezervare cazare Terceira – Varianta 2 | 20 – 27 Iunie 2018 (7 nopti):vacanta in insulele azore in iunie cazare 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.