Vacanta in Insulele Capului Verde in Martie 2019 la 570€/p (zbor + cazare)

Ai ales o vacanta in insulele Capului Verde si nu stii ce poti face acolo? In randurile de mai jos voi incerca sa-ti prezint cateva obiective turistice importante si motivul pentru care ai facut o alegere buna.

Ai auzit de Cabo sau Capo Verde si  nu ai idee unde se afla aceste insule sau ce sunt? Ei bine, trebuie sa stii ca este un arhipeleag de insule (de origine vulcanica) din Oceanul Atlantic.

Afla mai multe despre o vacanta in insulele Capului Verde

Este numita Republica Capul Verde, foarte aproape de coasta vestica a Africii. A fost descoperita de navigatorii portughezi in secolul 15. Apoi insulele au fost colonizate de catre acestia.

Numele vine de la faptul ca insula descoperita de portughezi a fost confundata cu alta numita Cap Vert. Asa ca, nu e cum ne imaginam noi, ca a fost numita pentru vegetatia verde. Desi, trebuie sa stii ca in a ta vacanta in insulele Capului Verde te vei bucura din plin de aceasta vegetatie vesnic verde.

Ajuns aici vei beneficia de mult soare si apa tot timpul anului. Plaje si peisaje spectaculoase, numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber.

Plimba-te pe dealul Plateau care este si centru orasului Praia. Viziteaza ruinele fostei capitale, Cidade Velha, care este si un frumos oras istoric.

Nu uita si de …

Pentru o vacanta in insulele Capului Verde completa mergi si la Palatul Prezidential sau pe strada Rua de Banana – asa cum ii zice si numele o strada plina de bananieri.

Viziteaza Santiago care este cea mai populata insula, aici fiind si Praia, capitala. Nu uita de insula Fogo – insula cu singurul Vulcan activ.

Ca si o curiozitate interesanta, Calatorila iti recomanda: depunerea oualor de catre broastele testoase. Din iunie pana prin octombrie.

Detalii:

Total = 570 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Praia | 4 Martie – 11 Martie 2019 (dus intors):vacanta in insulele capului verde

Rezervare cazare Praia – Varianta 1 | 4 Martie – 11 Martie 2019 (3 nopti):cazare in insulele capului verde varianta 1

Rezervare cazare Praia – Varianta 2 | 4 Martie – 11 Martie 2019 (3 nopti):cazare in insulele capului verde varianta 2

Rezervare cazare Praia – Varianta 3 | 4 Martie – 11 Martie 2019 (3 nopti):cazare in insulele capului verde varianta 3

 

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close