Vacanta in Lamezia Terme de Revelion 2019 de la 166€/p (zbor + 3 nopti cazare)

Ce zici de o vacanta in Lamezia Terme de revelion 2019, tocmai in sudul Italiei? Frumusetea naturala, usor salbatica a acestui oras din Calabaria te va impresiona cu siguranta.

Intreaga zona este cunoscuta si sub numele de „Coasta Zeilor”, mai are rost sa-ti descriu in cuvinte frumusete naturala? Cred ca nu!

Ce vom putea face ajunsi de revelion in acest oras?

Pentru ca iti doresti cu siguranta sa te relaxezi putin, iti recomand sa te plimbi pe plaja. Apoi neaparat trebuie sa te bucuri de mancarea traditionala si de vinul gustos.

Nu uita, aceasta vacanta in Lamezia Terme de revelion 2019 te-a adus in Italia, iar sudul, cu toate ca este diferit de nord, are un farmec aparte.

Urca dealul si descopera ruinele castelului, dar si frumoasa priveliste panoramica. Mergi si spre Manastirea celor 40 de martiri, pentru ca este una din cele mai vechi de pe continentul nostru.

Incearca si …

Bastionul cavalerilor de Malta, Grota Albastra sau insula Tropea. Sunt cateva obiective spre care ar trebui sa-ti indrepti atentia in aceasta vacanta in Lamezia Terme de revelion 2019.

Alege sa te simti bine, indiferent ce faci.

Va fi o aventura diferita, unica, intr-o frumoasa zona a Italiei care te asteapta sa o descoperi.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti:

Total = 166 € / persoana | zbor + cazare + mic dejun | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Lamezia Terme | 30 Decembrie 2019 – 2 Ianuarie 2019 (dus intors):vacanta in lamezia terme de revelion 2019 zbor bucuresti

Rezervare cazare Lamezia Terme – Varianta 1 | 30 Decembrie 2019 – 2 Ianuarie 2019 (3 nopti):vacanta in lamezia terme de revelion 2019 cazare 1

Rezervare cazare Lamezia Terme – Varianta 2 | 30 Decembrie 2019 – 2 Ianuarie 2019 (3 nopti):vacanta in lamezia terme de revelion 2019 cazare 2

Rezervare cazare Lamezia Terme – Varianta 3 | 30 Decembrie 2019 – 2 Ianuarie 2019 (3 nopti):vacanta in lamezia terme de revelion 2019 cazare 3

DIN TIMISOARA
30 DEC 2018 – 2 IAN 2019

270€ zbor + cazare 3 nopti

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.