Vacanta in Las Vegas in Septembrie, 7 nopti la 691€/p(zbor + cazare)

Nu ai vizitat pana acum orasul care nu doarme niciodata sau „Sin City” (Orasul Pacatelor)? In aceasta situatie trebuie sa alegi o vacanta in Las Vegas in Septembrie.

Situat in plin desert, in Nevada, Las Vegas este orasul distractiilor. Nu cred ca exista persoana in lumea asta care sa nu fi auzit, cel putin o data, de acest oras.

Ce inseamna de fapt Las Vegas?

Cazinouri, petreceri, distractie, opulenta, cam astea ar fi cuvintele principale care ar descrie experienta pe care o poti trai aici. Dupa apusul soarelui incepe adevarata viata in Las Vegas, asa ca trebuie sa te obisnuiesti ca nu vei dormi prea mult in aceasta vacanta.

Drumul principal, The Strip, este cel care uneste tot ce te intereseaza in acest oras. Are aproape 7 km lungime. Aflat intr-o vacanta in Las Vegas in Septembrie nu vei avea cum sa ratezi acest bulevard, pentru ca de-o parte si de alta a acestuia vei gasi tot ce te intereseaza.

Tot aici vei gasi si orase precum Paris, Venetia, New York (cartierul Manhattan). Adica vei gasi turnul Eiffel, canale si gondole, Lady Liberty – statuia Libertatii, Empire State Building.

Ce poti face intr-o vacanta in Las Vegas in Septembrie?

Trebuie neaparat sa viziteti cele mai faimoase, mari si celebre hoteluri, care au si cazinouri. Voi enumera doar cateva: Caesar Palace, Bellagio, Aria, MGM, Luxor, Hard Rock Cafe, Piramida lui Keops.

Nicio vacanta in Las Vegas in Septembrie nu este completa daca nu ai vazut faimoasa fantana din fata hotelului Bellagio. Apa danseaza  pe melodii, iar jocul de lumini te va fermeca.

Stratosphere este cel mai inalt turn al orasului, din The Strip (350 metri). Aici vei avea o panorama superba a intregului Las Vegas.

Numeroase spectacole, expozitii si concerte, de tot genul. De la Cirque du Soleil, pana la spectacole de iluzionism, teatru. Petreceri la piscine, skydiving sau casatorii, toate acestea sunt atractii specifice acestui oras.

Va recomand sa alegeti si o excursie de o zi catre Marele Canion si spre barajul de pe raul Colorado, Hoover Dam.

Detalii:

Total = 691 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Las Vegas | 4 Septembrie – 11 Septembrie 2018 (dus intors):vacanta in las vegas in septembrie

Rezervare cazare Las Vegas – Varianta 1 | 4 Septembrie – 11 Septembrie 2018 (7 nopti):cazare las vegas varianta 1

Rezervare cazare Las Vegas – Varianta 2 | 4 Septembrie – 11 Septembrie 2018 (7 nopti)cazare las vegas varianta 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close