Vacanta in Malta in Decembrie 2018 de la 90€/p (zbor + 4 nopti cazare)

Ce zici de o  vacanta in Malta in Decembrie 2018? Insula a carei piatra ne aminteste de culoarea mierii va fi locatia perfecta pentru cateva zile departe de rutina.

Aceasta insula din sudul Siciliei ne va impresiona printr-o arhitectura bogata, combinatie intre vechi si nou, dar si prin peisaje care de care mai frumoase.

Nu trebuie sa uitam ca localnicii sunt extrem de ospitalieri si ne vor face sederea una de neuitat.

Ce vom putea face intr-o vacanta in Malta in Decembrie 2018?

Poti incepe prin vizitarea capitalei oficiale, orasul cavalerilor sau Valletta. Apoi te poti aventura spre vechea capitala, orasul Mdina, o cetate medievala locuita extrem de frumoasa.

A ta vacanta in Malta in Decembrie 2018 te poate duce si spre alte obiective turistice importante si interesante. Nu rata templele de la Hagar Qim, Domul Most sau catacombele St Agatha din Rabat.

Biserica Cavalerilor Ioaniti, Gradinile Barracca, Portul Auberde de Castille, merita de asemenea vazute.

Ce vom mai putea face?

Depinde de motivul pentru care am ales aceasta vacanta in Malta in Decembrie 2018. Daca vrem sa ne relaxam, atunci putem pur si simplu doar sa vizitam imprejurimile, sa ne bucuram de frumusetea peisagistica si de gastronomia gustoasa.

In cazul in care vrem si putina aventura, atunci putem alege cele mai interesante zone. Ce a mai ramas din Fereastra Albastra, plaja cu nisip rosu – Ramla, Blue Grott.

Sunt cateva dintre atractiile insulei. Era sa uit de localitatea in care a fost filmat filmul Popeye, puteti sa va aventurati si spre aceasta.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 90 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Cluj-Napoca

Total = 197 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Malta | 10 – 14 Decembrie 2018 (dus intors):vacanta in malta in decembrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Malta | 10 – 14 Decembrie 2018 (dus intors):vacanta in malta in decembrie 2018 zbor cluj-napoca 2

Rezervare cazare Malta – Varianta 1 | 10 – 14 Decembrie 2018 (4 nopti):vacanta in malta in decembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Malta – Varianta 2 | 10 – 14 Decembrie 2018 (4 nopti):vacanta in malta in decembrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Malta – Varianta 3 | 10 – 14 Decembrie 2018 (4 nopti):vacanta in malta in decembrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.