Vacanta in Maroc in Noiembrie 2018 cu 175€/p (zbor + cazare + mic dejun)

Peisaje nemaipomenite, trecut istoric bogat si o cultura deosebita. Cam asa va fi o vacanta in Maroc in Noiembrie 2018.

Calatorila iti recomanda aceasta vacanta cu plecari din Timisoara, Bucuresti si Cluj-Napoca. Marocul nu este pentru oricine. Trebuie sa pleci acolo lipsit de prejudecati. Cu siguranta nu vei regreta.

Mai multe informatii despre o vacanta in Maroc in Noiembrie 2018

Pozitionat in nordul Africii cu iesire la Oceanul Atlantic, Marocul este locul in care se imbina trei culturi puternice. Cultura africana, orientala (orientul mijlociu) si europeana.

Cele mai importante orase sunt Casablanca, Marrakech, Tanger, fiecare avand propriul specific si farmec. Locuitorii sunt musulmani care vorbesc araba si franceza, asa ca va veti descurca de minune.

Si Marocul are un Mare Canion, la fel ca si SUA. Se numeste Valea Dades si este pozitionata intre muntii Atlas si Jbel Sarhro. Este probabil una dintre obiectivele care nu trebuie omise intr-o vacanta in Maroc in Noiembrie 2018.

Este tara in care poti schia, poti sta la plaja sau te poti plimba prin desert. Pare greu de crezut, nu-i asa?!

Specifice acestei tari sunt si caprele care se urca in copacii de argan pentru a manca fructe.

Ce poti vizita?

Ruinele romane de la Volubilis, orasul istoric din Meknes, Medina din Essouira si cea din Fez. Sunt cateva dintre principalele obiective turistice intr-o vacanta in Maroc in Noiembrie 2018.

Cei 3000 de km de coasta cu oceanul Atlantic transforma Marocul in locatia ideala pentru numeroase sporturi acvatice. Daca esti pasionat de surf, poti incerca cu incredere.

Essaouira este un orasel care te va duce cu gandul la Grecia. De ce? Pentru ca seamana izbitor de mult cu celebrul Santorini.

Poti petrece o noapte in desert. Ai posibilitatea sa alegi o experienta traditionala sau una de lux. Depinde doar de tine.

Chefchaouen este un orasel de la poalele muntilor Rif care este vopsit in albastru. Este o atractie care nu trebuie ratata pentru ca oraselul a fost izolat de lume pana in urma cu circa 100 de ani.

Cea mai veche universitate din lume este in Maroc, in Fez. A fost inaugurata in anul 859. Stiai ca in Maroc a fost filmat Gladiatorul? Si multe alte filme istorice ajunse deja celebre. Te-am facut curios?!

Detalii vacanta cu plecare din Timisoara

Total = 175€ / persoana | zbor + cazare + mic dejun | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 211€ / persoana | zbor + cazare + mic dejun | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Cluj-Napoca

Total = 256€ / persoana | zbor + cazare + mic dejun | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Timisoara – Maroc | 24 – 30 Noiembrie 2018 (dus intors):vacanta in maroc in noiembrie 2018 zbor

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Maroc | 24 – 30 Noiembrie 2018 (dus intors):vacanta in maroc in noiembrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare bilet zbor Cluj-Napoca – Maroc | 24 – 30 Noiembrie 2018 (dus intors):vacanta in maroc in noiembrie 2018 zbor cluj-napoca

Rezervare cazare Maroc – Varianta 1 | 24 – 30 Noiembrie 2018 (6 nopti):vacanta in maroc in noiembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Maroc – Varianta 2 | 24 – 30 Noiembrie 2018 (6 nopti):vacanta in maroc in noiembrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Maroc – Varianta 3 | 24 – 30 Noiembrie 2018 (6 nopti):vacanta in maroc in noiembrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.