Vacanta in Phuket Thailanda in Noiembrie 2018 de la 570€/p (zbor + 10 nopti cazare)

Cine nu-si doreste o vacanta in Phuket Thailanda in Noiembrie 2018 sa ridice mana sus. Ei bine, aceasta insula reuseste sa atraga ca si un magnet turistii din intreaga lume.

De la milionari, la oameni de afaceri si pana la persoane simple, ca mine si ca tine, care stiu cum sa-si planifice fiecare calatorie.

Ce vom descoperi intr-o vacanta in Phuket Thailanda in Noiembrie 2018?

Este cea mai mare insula a Thailandei si probabil recunoscuta la nivel mondial pentru frumusetea peisajelor. Tot aici regasim influente portugheze, chinezesti, multa liniste si agitatie.

Regasim lagune albastre strajuite de vegetatie exotica, verde, peisaje care ne vor impresiona, oricat de pretentiosi am fi.

O vacanta in Phuket Thailanda in Noiembrie 2018 poate sa fie una in care luam la pas minunatele ei plaje cu nisip alb sau una in care ne aventuram.

Ce mai putem face ajunsi aici?

Putem merge la statuia lui Budha de pe dealurile Nakkerd sau spre capul Phrompthep, care este un punct de unde putem admira frumoasa panorama a insulei.

A noastra vacanta in Phuket Thailanda in Noiembrie 2018 ne poate duce si in rezervatia din nordul insulei, Khao Phra Royal Wildlife and Forest Reserve.

Ar trebui sa ajungem si in sudul insulei unde ne putem bucura de spectacolul oferit de Marea Andaman.

Cea mai faimoasa statiune a insulei, Patong, ne asteapta pentru a ne distra.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 570.5 € / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Phuket | 18 – 28 Noiembrie 2018 (dus intors):vacanta in phuket, thailanda in noiembrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare cazare Phuket – Varianta 1 | 18 – 28 Noiembrie 2018 (10 nopti):vacanta in phuket thailanda in noiembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Phuket – Varianta 2 | 18 – 28 Noiembrie 2018 (10 nopti):vacanta in phuket, thailanda in noiembrie 2018 cazare 22

Rezervare cazare Phuket – Varianta 3 | 18 – 28 Noiembrie 2018 (10 nopti):vacanta in phuket, thailanda in noiembrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.