Vacanta in Republica Dominicana la 451€/p (zbor + cazare cu mic dejun)

Cand ai ales o vacanta in Republica Dominicana stii deja ca urmeaza un concediu pe care nu il vei uita cu usurinta. Republica Dominicana isi merita renumele castigat si pozitia fruntasa in topul celor mai frumoase locuri de pe Pamant.

Sunt numeroase peisaje extrem de frumoase, la fel cum sunt si obiective turistice care nu trebuie ratate.

Ce trebuie sa stii despre aceasta tara?

Republica Dominicana este pozitionata intre Oceanul Atlantic si Marea Caraibilor. Ocupa centrul si estul insulei Hispaniola, una din cele mai mari din Arhipeleagul Antilelor Mari din Caraibe. Cealalta parte a insulei este impartita cu Haiti.

Acesta a fost primul teritoriu colonizat de pe continentul american, de catre spanioli. Motiv pentru care au un trecut istoric bogat si un mix cultural interesant intre 3 populatii: bastinasii (taino), sclavii africani si colonistii spanioli.

Daca ai ajuns in a ta vacanta in Republica Dominicana mergi neaparat in capitala. Adica in orasul Santo Domingo – prima capitala coloniala europeana. A fost fondat tocmai de catre fratele lui Cristofor Columb.

In capitala gasiti prima catedrala catolica din America, Catedrala Santa Maria la Menor, farul lui Columb, casa familiei lui Cristofor Columb, Muzeul El Alcazar.

Care sunt principalele obiective turistice intr-o vacanta in Republica Dominicana?

Punta Cana este simbolul insulei si al zonei, cu spectaculoasele plaje cu nisip alb, palmieri si apa turcoaz. Altos de Chavo este un sat medieval mediteraneean, orasul artistilor. Nu rata nici orasul La Romana, al treilea ca marime si o importanta zona turistica.

Vacanta in Republica Dominicana trebuie sa te duca si pe insula Saona. Aici gasiti un fel de habitat natural pentru mai multe specii de animale (broaste testoase, delfini, pasari, reptile).

Golful Samana unde vin balenele cu cocoasa pentru imperechere si unde a fost teritoriul razboinicilor taino. O alta locatie care merita vazuta. Nu uita si de insula Cayo Levantado din acest golf.

Parque Nacional Del Este, Manati Park, Punta Cana Ecological Reserve, iti vor completa unic lista obiectivelor turistice.

Republica Dominicana este una din cele mai vizitate destinatii turistice, atat de europeni, cat si de americani. Bucurati-va de plaje, resorturi, terenuri de golf, gastronomie diverfisicata (La Bandera – carne, fasole rosie si orez), de vacanta!

Detalii:

Total = 451 euro / persoana | zbor + cazare cu mic dejun

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Bruxelles | 30 Mai – 10 Iunie 2018 (dus intors):vacanta in republica dominicana zbor bucuresti bruxellesRezervare bilet zbor Bruxelles – Punta Cana | 30 Mai – 9 Iunie 2018 (dus intors):vacanta in republica dominicana zbor bruxelles punta canaRezervare cazare Punta Cana – Varianta 1 | 30 Mai – 9 Iunie 2018 (10 nopti):vacanta in republica dominicana cazare varianta 1Rezervare cazare Punta Cana – Varianta 2 | 30 Mai – 9 Iunie 2018 (10 nopti):vacanta in republica dominicana cazare varianta 2Rezervare cazare Punta Cana – Varianta 3 | 30 Mai – 9 Iunie 2018 (10 nopti):vacanta in republica dominicana cazare varianta 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close