Vacanta in Sardinia in Octombrie de la 156€/p (zbor + 7 nopti cazare)

Sunt suficiente motive pentru care ar trebui sa va recomand o vacanta in Sardinia in Octombrie 2018. Este probabil una din cele mai frumoase si faimoase insule din intreaga lume.

Motiv pentru care, astazi, vom descoperi o mica parte din aceasta insula din sudul Italiei. Atat cat vom putea descoperi in cele 7 nopti de cazare.

Plecarile vor fi din orasele Bucuresti, Timisoara si Craiova.

Ce vom putea face intr-o vacanta in Sardinia in Octombrie 2018?

Plaja, vizitarea unor obiective turistice unice, a unor peisaje naturale spectaculoase. Orice vom face aici cu siguranta vom reusi sa ne incarcam bateriile si sa ne oferim una din cele mai frumoase experiente.

Cand te gandesti la Sardinia iti vine in cap apa de culoarea smaraldului si nisipul alb din jur, nu-i asa?! Ei bine, nu te inseli deloc. Aceasta este Coasta de Smarald, locul in care vei descoperi plaje care pot castiga topul celor mai frumoase plaje din lume.

O vacanta in Sardinia in Octombrie 2018 nu inseamna doar plaje exceptionale. Inseamna si numeroase vestigii istorice nepretuite.

Mergi in sudul insulei ca sa vizitezi capitala, Cagliari, sau spre nord ca sa vizitezi Alghero. Aceste mari si frumoase orase iti vor oferi o lectie importanta de istorie.

Ce mai putem face pe aceasta insula din Mediterana?

Putem vizita si ce a mai ramas din orasul antic Nora sau putem cauta faimoasele turnuri rotunde din piatra, numite nuraghe.

In a ta vacanta in Sardinia in Octombrie 2018 mergi neaparat spre Nuraghe Su Nuraxi, este cel mai bine conservat.

Nuraghe Losa, Santa Cristina Nuraghe, zona Arzachena, Fantana Sfanta, oraselul Nuoro, valea Nuraghi, Tharros, localitatea Bosa. Sunt doar o parte din cele mai frumoase destinatii.

Grotta di Nettuno, faimoasa pestera de langa Capo Caccia, arhipeleagul Maddalenei, orasele Castelsardo, Sassari si Oristano. Iti vor completa frumoasa ta aventura italiana.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 155.5€ / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Timisoara

Total = 178.5€ / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Craiova

Total = 197.5€ / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Alghero | 17 – 24 Octombrie 2018 (dus intors):vacanta in sardinia in octombrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare bilet zbor Timisoara – Alghero | 17 – 24 Octombrie 2018 (dus intors):vacanta in sardinia in octombrie 2018 zbor timisoara

Rezervare bilet zbor Craiova – Alghero | 17 – 24 Octombrie 2018 (dus intors):vacanta in sardinia in octombrie 2018 zbor craiova

Rezervare cazare Sardinia – Varianta 1 | 17 – 24 Octombrie 2018 (7 nopti):vacanta in sardinia in octombrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Sardinia – Varianta 2 | 17 – 24 Octombrie 2018 (7 nopti):vacanta in sardinia in octombrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Sardinia – Varianta 3 | 17 – 24 Octombrie 2018 (7 nopti):vacanta in sardinia in octombrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close