Vacanta in Thailanda in Mai la 423€/p(zbor + cazare)

Pentru a descoperi ce inseamna „The land of smiles”, ai nevoie de o vacanta in Thailanda in Mai. Aici localnicii sunt multumiti cu ceea ce au.

Mai mult chiar, Thailanda inseamna „taramul celor liberi”, fiind singura tara care a reusit sa-si pastreze independenta (din Asia de sud-est).

Ce trebuie sa stii despre o vacanta in Thailanda in Mai?

Exista peste 40000 de temple budiste, asa ca vei cunoaste indeaproape ce inseamna viata aici. Este locul in care templele budiste, palmierii, plajele cu nisip alb, fructele si mancarea exotica, jungla, animalele, convietuiesc de minune impreuna.

Zona nordica este mai verde, autentica. Aici veti descoperi orasul Chiang Mai, situat la poalele muntelui Doi Suthep. Daca ai ales deja o vacanta in Thailanda in Mai puteti ajunge pe cel mai inalt varf, Doi Inthanon.

Sunt peste 300 de temple in Chiang Mai, asa ca va fi imposibil sa le vedeti pe toate. Nu ratati insa templele Wat Pra That Doi Suthep (de unde poti vedea panorama orasului), Wat Chiang Man (cel mai vechi din oras), Wat Phra Singh (in centru, cu statuia lui Buddha), Wat Suan Dok.

Mergeti neaparat si in zona din nordul orasului, Mae Rim. Aici puteti vedea un sat traditional, puteti face plimbari pe elefant (nu le incurajez) sau vizitati o sera de orhidee.

Alegeti si …

Nu trebuie ratata nici Gradina Zoologica, Chiang Mai Zoo, unde puteti vedea ursi Panda uriasi, ursuleti koala.

Puteti alege sa traversati jungla pe platforme sau tiroliene (Flight of the Gibbon sau Jungle Flight). De asemenea, pentru o vacanta in Thailanda in Mai completa mergeti si la parcul tematic Night Safari.

Extrem de interesante si frumoase, unice as putea adauga, sunt satele de matasuri, umbrele, produse de artizanat, mobila, decoratiuni. Dintre aceste sate de mestesugari voi mentiona Bosang, San Kampaeng, Ban Tawai.

Statiunea montana Pai, pestera Tham Lod, satele Huay Sua Thao si Huay Phu Keng, nu trebuie ratate. Daca ai timp, alege si o excursie spre Triunghiul de aur, locul in care se uneste Thailanda cu Myanmar si Laos.

Detalii:

  • Durata: 8 nopti
  • Perioada: 19 – 27 Mai 2018
  • Zbor: Bucuresti – Chiang Mai – 405 €/persoana – dus intors – Operat de Qatar Airways
  • Cazare Varianta 1: TF Hotel17.5 €/persoana | 8 nopti | Operat de Booking
  • Cazare Varianta 2: The Private Hotel 42.5 €/persoana | 8 nopti | Operat de Booking

Total = 422.5 euro / persoana | zbor + cazare

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Chiang Mai | 19 – 27 Mai 2018 (dus intors):vacanta in thailanda in mai zbor

Rezervare cazare Chiang Mai – Varianta 1 | 19 – 27 Mai 2018 (8 nopti):vacanta in thailanda in iunie cazare 1

Rezervare cazare Chiang Mai – Varianta 2 | 19 – 27 Mai 2018 (8 nopti):vacanta in thailanda in iunie cazare 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.