Vacanta in Las Vegas in Septembrie 2018 la 630€/p (zbor + 11 nopti cazare)

Sunt convins ca o vacanta in Las Vegas in Septembrie 2018 este alegerea perfecta pentru inceputul toamnei. De ce cred asta?

Pentru ca energia acestui oras este senzationala. Doar aici te poti distra, iti poti testa norocul sau poti pur si simplu sa te plimbi admirand intreaga lume. Pentru ca vei gasi cladiri specifice multor orase pe de mapamond.

Cum te poti distra intr-o vacanta in Las Vegas in Septembrie 2018?

Poti incepe prin a te plimba pe bulevardul The Strip. Aici vei gasi cele mai importante hoteluri si cazinouri. Cei 7 kilometri lungime te vor fascina la fiecare pas.

Sa nu te surprinda daca vei vedea o replica a unor faimoase cladiri, de genul Turnul Eiffel, Statuia Libertatii sau canalele si gondolele din Venetia.

O vacanta in Las Vegas in Septembrie 2018 te va purta prin tot felul de stari. De la incantare, la oboseala, adrenalina si curiozitate.

Trebuie neaparat sa incerci sa joci un joc de noroc in unul din numeroasele cazinouri. Mergi si la concerte, spectacole, expozitii.

Te poti bucura si de ….

Daca vrei sa vezi orasul de la inaltime, urca in Stratosphere, care e cea mai inalta cladire. Are 350 metri inaltime.

Ai vazut prin multe filme fantana din fata Hotelului Bellagio. Jocul de lumini si „dansul” apei te vor fascina. Pentru o vacanta in Las Vegas in Septembrie 2018 completa, trebuie sa stai si in fata acestui spectacol. Chiar si doar pret de cateva minute.

Stii ca adevarata activitate in Las Vegas incepe din momentul in care se intuneca. Invata sa te odihnesti in timpul zilei si distreaza-te cat poti de mult in orasul care pare sa nu doarme niciodata.

Nu cred ca exista ceva ce nu poti face in acest oras. Pana si casatoriile sunt posibile si la tot pasul. Nu ezita sa alegi o astfel de experienta, macar o data in viata! Ma refer la vizitarea orasului, ce credeati?!

Detalii:

Total = 630 euro / persoana | zbor + cazare | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Las Vegas | 16 – 27 Septembrie 2018 (dus intors):vacanta in las vegas in septembrie 2018 zbor

Rezervare cazare Las Vegas – Varianta 1 | 16 – 27 Septembrie 2018 (11 nopti):vacanta in las vegas in septembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Las Vegas – Varianta 2 | 16 – 27 Septembrie 2018 (11 nopti):vacanta in las vegas in septembrie 2018 cazare 2

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close