Weekend Prelungit in Londra in Ianuarie 2019 de la 128€/p (zbor + 3 nopti cazare + mic dejun)

Pentru inceputul anului viitor iti recomand un weekend prelungit in Londra in Ianuarie 2019. Plimba-te prin una din cele mai mari capitale europene si admira un stil de viata diferit.

In Londra te poti bucura de diversitate. De la cladiri si pana la oameni, traditii. Mixul cultural a lasat „amprente” in tot ceea ce descoperi in capitala Angliei, iar asta nu poate decat sa ne bucure.

Fiind un oras accesibil oricui, indiferent de bugetul alocat, te poti aventura in descoperirea celor mai interesante obiective.

In acest weekend prelungit in Londra in Ianuarie 2019 poti incepe cu vizitarea Palatelor Buckingham si Westminster. Casa regala sau Windsor Castle merita de asemenea vazuta.

Turnul Big Ben (sau Elizabeth Tower), London Eye, podul Tower Bridge, Biserica Anglicana St Martin, Maritime Greenwich. Sunt doar o parte din obiectivele spre care te poti indrepta.

Se circula cu usurinta peste tot, mancarea este foarte buna, iar orasul nu a reusit inca sa plictiseasca niciun turist. Descopera farmecul Londrei!

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.