Weekend Prelungit in Sicilia in Decembrie 2018 de la 75€/p (zbor + 3 nopti cazare + mic dejun)

Sa alegi un weekend prelungit in Sicilia in Decembrie 2018 poate parea o aventura cel putin iesita din comun.

Daca treci peste ideea preconceputa in care insulele se viziteaza doar vara, vei realiza ca ai facut o alegere perfecta pentru aceasta iarna.

Ce vom putea face intr-un weekend prelungit in Sicilia in Decembrie 2018?

Ne vom putea bucura de tot trecutul istoric bogat regasit la tot pasul pe teritoriul acestei insule. Ajunsi pe cea mai mare insula din Mediterana vom descoperi un mix cultural si multa diversitate.

Fiecare oras are propriul specific, asa ca este foarte important sa incerci sa vezi cat mai multe. Doar in acest fel iti vei putea face o imagine de ansamblu.

Intr-un weekend prelungit in Sicilia in Decembrie 2018 poti alege intre orasele Palermo, Catania, Taormina, Cefalu, Siracusa, Trapani sau Ragusa. Nu uita nici de Monreale sau medievalul oras Erice.

Vom putea opta si pentru …

Valea Templelor si situl arheologic de la Agrigento, unde vom descoperi temple grecesti extrem de interesante a caror vechime ne va impresiona.

Taormina si teatrul antic, templul doric, Segesta sau Neopolis. Toti cei pasionati de vestigii istorice vor gasi aceste obiective foarte interesante.

Un weekend prelungit in Sicilia in Decembrie 2018 ne poate duce si spre vulcanul Etna, spre numeroasele plaje sau spre insulele eoliene.

Indiferent ce alegem sa facem nu trebuie sa uitam sa ne bucuram de mancarea delicioasa si sa ne oprim cateva minute sa ne bucura ca suntem acolo.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 75 € / persoana | zbor + cazare + mic dejun | toate taxele incluse

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Total = 128 € / persoana | zbor + cazare + mic dejun | toate taxele incluse

Rezervare bilet zbor Bucuresti – Palermo | 1 – 4 Decembrie 2018 (dus intors):weekend prelungit in sicilia in decembrie 2018 zbor bucuresti

Rezervare bilet zbor Timisoara – Palermo | 1 – 4 Decembrie 2018 (dus intors):weekend prelungit in sicilia in decembrie 2018 zbor timisoara

Rezervare cazare Sicilia – Varianta 1 | 1 – 4 Decembrie 2018 (3 nopti):weekend prelungit in sicilia in decembrie 2018 cazare 1

Rezervare cazare Sicilia – Varianta 2 | 1 – 4 Decembrie 2018 (3 nopti):weekend prelungit in sicilia in decembrie 2018 cazare 2

Rezervare cazare Sicilia – Varianta 3 | 1 – 4 Decembrie 2018 (3 nopti):weekend prelungit in sicilia in decembrie 2018 cazare 3

Bine de stiut!

Tot ce v-am prezentat mai sus este o propunere pentru o Vacanta de tip Do It Yourself. Accesand link-urile postate va puteti face singuri rezervarile pentru cazare si/sau zbor. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca uneori preturile vor fi diferite (aici aflati de ce apar aceste fluctuatii si alte Raspunsuri la cele mai Frecvente Intrebari). Fiti rapizi si rezervati , ca sa prindeti cele mai mici preturi, dar verificati tot timpul inainte de a plati.
Daca nu ai gasit vacanta dorita, poti folosi cu incredere motoarele de cautare sau widget-ul de pe Calatorila.

Etichete

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close