Weekend prelungit in Toscana in Martie 2019 de la 108€/p (zbor + 3 nopti cazare + mic dejun)

Despre Toscana se spune ca e una din cele mai frumoase regiuni de pe continentul nostru si nu se exagereaza cu nimic. Din acest motiv astazi va propun un weekend prelungit in Toscana in Martie 2019.

Intreaga zona este de o frumusete peisagistica aparte. De la plaje minunate, la dealuri acoperite cu lanuri de grau sau vita de vie, castele, strazi pietruite, sate sau orasele cu aspect medieval.

Multa istorie, arta si mancare gustoasa. Nu exista calator care sa nu ramana impresionat de aceasta zona.

Pozitionata tocmai in centrul Italiei este usor accesibila, indiferent de orasul din care plecam.

Aici gasim faimoasa Florenta, orasul artelor care ne impresioneaza prin romantism. Dar si Pisa cu deja celebrul turn inclinat.

Cum te mai impresioneaza aceasta zona?

In acest weekend prelungit in Toscana in Martie 2019 ar trebui sa ajungeti si spre orasul medieval Lucca, oraselul Pistoia (de la poalele Apeninilor), statiunea Bagni di Lucca (una din cele mai vechi statiuni de tip spa).

Nu rata nici Viareggio este cea mai mare statiune marina, Siena – oras medieval, San Gimignano sau „orasul turnurilor frumoase” care este inscris in patrimoniul UNESCO fiind un sat fortificat.

Localitatea Montepulciano cu peisaje spectaculoase, zona viticola Montalcino, citadela Arezzo, oraselul Cortona, Pienza, Saturia, Prato, satucele Vinci, Certaldo, Poggibonsi sau Volterra.

Descopera cat poti mai mult din Toscana si intoarce-te de fiecare data cand ai ocazia.

Detalii vacanta cu plecare din Bucuresti

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.